​Με σενάριο ταινίας μοιάζει η ζωή του Αυστραλού Πέτε Λίναγκ, ο οποίος την Πρωτοχρονιά του 2013 αποφάσισε να παραμείνει χωρίς σεξ για έναν… χρόνο!

peter3_0.jpg
Όπως ο ίδιος δήλωσε μέχρι τότε ήταν «εντελώς ρηχός». Έβγαινε με γυναίκες, τα σαββατοκύριακα ήταν γεμάτα πάρτι, κλαμπ και ερωτικές συνευρέσεις της μιας βραδιάς.

Μετά την μεγάλη του απόφαση όμως ανακάλυψε μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα του που του αρέσει να κοιτάει το πρωί στον καθρέφτη.

«Τώρα βλέπω τις σχέσεις ως άποψη ζωής, πριν τις έβλεπα ως άποψη κρεβατιού. Μπορώ τώρα να πω κατηγορηματικά ότι είχα εμμονή και ότι χρειαζόμουν επιβεβαίωση κάνοντας σεξ. Ένιωθα άδειος εσωτερικά. Ο εαυτός μου δεν μου άρεσε. Ένιωθα καλά μόνο αν έβλεπα ότι ήμουν αρεστός σε πολλές γυναίκες. Είναι λυπηρό να κοιτάζω πίσω. Πόσοι άλλοι παίκτες εκεί έξω κάνουν το ίδιο πράγμα, επειδή αισθάνονται κενοί;» λέει.

Ωστόσο η ιστορία του 32χρονου προπονητή μποξ στο επάγγελμα, είναι κάτι περισσότερο από μια αφήγηση για «έναν χρόνο χωρίς σεξ»!

Φυσικά ούτε κι εκείνος δεν πίστευε την εξέλιξη αυτής του της προσπάθειας... Ο νεαρός άνοιξε έναν λογαριασμό στο Facebook «Pete's Chastity for Charity» και αποκόμισε 50.000 δολάρια για την καταπολέμηση της σεξουαλικής βίας σε παιδιά της Καμπότζης.

Μάλιστα, τον περασμένο Σεπτέμβρι�� ο Λίναγκ πέρασε μια συγκινητική ημέρα στην Καμπότζη και επισκέφθηκε τα παιδιά που η οργάνωσή του βοήθησε να ξαναβρούν μια κανονική ζωή.

peter1.jpg
Η σεξουαλική του αποχή έθεσε διάφορες δυσκολίες τις οποίες αφηγήθηκε σε ένα μπλογκ και σε μια σειρά από βίντεο. Επιτρεπόταν να φιλήσει κάποιον αλλά όχι να έχει κάποια περαιτέρω φυσική επαφή.

peter5_0.jpg
«Τώρα έχω έναν σκοπό στη ζωή, το να βοηθάω άλλους. Αγαπώ τον εαυτό μου και περιμένω να βρω κάποια που να μοιράζεται τις ιδέες μου. Ανακαλύπτω το βάθος μιας γυναίκας και το μυαλό της, το πόσο είναι έξυπνη και ειλικρινής. Μεγάλωσα» καταλήγει.