​Στο φως ήρθε βίντεο που κατέγραψε καρέ καρέ την εν ψυχρώ δολοφονία τεσσάρων παιδιών στην παραλία της Γάζας από άνδρες του ισραηλινού λιμενικού.

Τα παιδιά παίζουν αμέριμνα ποδόσφαιρο στην παραλία, όταν ξαφνικά εμφανίζονται στη θάλασσα π��ριπολικά του λιμενικού και χωρίς κανέναν δισταγμό ανοίγουν πυρ εναντίον τους, μπροστά στο ξενοδοχείο, όπου μένουν οι διεθνείς αποστολές στη Λωρίδα της Γάζας.

Η κάμερα του γαλλικού καναλιού TF1 κατέγραψε τη συγκλονιστική στιγμή της σφαγής των παιδιών τα οποία προσ��άθησαν να τρέξουν για να σωθούν όταν η πρώτη οβίδα έπεσε πάνω στη βάρκα ενός ψαρά.

Οι άνδρες του λιμενικού, αν και τα βλέπουν δεν σταματούν να ρίχνουν πυρά, με αποτέλεσμα τα τέσσερα παιδιά να πέσουν νεκρά.

Οι σκηνές που ακολουθούν είναι τραγικές. Μανάδες ουρλιάζουν, αναζητώντας τα παιδιά τους και άνδρες τα μεταφέρουν νεκρά στα χέρια σε κατάσταση αλλοφροσύνης.

Μετά από αυτό το τραγικό γεγονός τέθηκε σε εφαρμογή από τις 10:00 το πρωί ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός, ώστε να μπορέσουν οι κάτοικοι που είναι εγκλωβισμένοι στη Λωρίδα της Γάζας να αποκτήσουν πρόσβαση σε προμήθειες και ιατρική φροντίδα.