​Μια ανατριχιαστική υπόθεση ξαναβγήκε στην επιφάνεια, μετά από εννέα χρόνια, με τα νέα στοιχεία που προκύπτουν να προκαλούν φρίκη.

Ο 33χρονος ιερέας, Ντανιέλ Κορογκανού, μαζί με τέσσερις καλόγριες, φίμωσαν με μια πετσέτα και στην συνέχεια σταύρωσαν μια επίσης καλόγρια, την Ειρίνα Κορνίτσι, ενώ την κράτησαν για πέντε ολόκληρες μέρες χωρίς νερό και φαγητό!!!

18CAF552764AB37349D34B60628F1CD7.jpg
Το αποτρόπαιο έγκλημα συνέβη το 2005 σε μοναστήρι της Ρουμανίας και οι δράστες υποστήριξαν ότι έγινε στο πλαίσιο του εξορκισμού της κοπέλας.

Μάλιστα, η υπόθεση η οποία είχε συγκλονίσει την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμάνιας, έγινε και ταινία, κατακτώντας και χρυσό φοίνικα για το σενάριο, στο Φεστιβάλ των Καννών.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν φωτογραφίες- ντοκουμέντο της σύγχρονης "Έμιλι Ρόουζ", (της κοπέλας που ενώ έπασχε από επιληψία, δολοφονήθηκε στο πλαίσιο εξορκισμών) και προκαλούν τον αποτροπιασμό όλων.

roumania_papas_dol3.jpg
Ο αδίστακτος άντρας, στην δίκη που έγινε για τη στυγερή δολοφονία, καταδικάστηκε σε μόλις… επτά χρόνια φυλάκισης, ενώ κατά την απολογία του, υποσχέθηκε πως όταν αποφυλακιστεί θα χτίσει ένα μοναστήρι, στη μνήμη του θύματος.

Όταν, όμως, βγήκε από την φυλακή και έφτασε στην ανατολική κοινότητα Zapodeni, όπου ήθελε να χτίσει το μοναστήρι, οι οργισμένοι χωρικοί τον κυνήγησαν και τον «εξόρισαν», αναγκάζοντας τον να βρει καταφύγιο στο δάσος, σε μια ξύλινη καλύβα, όπου ζει μέχρι και σήμερα.

roumania_papas_dol2.jpg
Οι καλόγριες έμειναν πέντε χρόνια στη φυλακή και σήμερα η τύχη τους αγνοείται.

Η δολοφονία είχε σοκάρει τη τοπική κοινωνία, ενώ ακόμα πραγματοποιούνται έρευνες για να ξετυλιχθεί το κουβάρι της υπόθεσης.

Ένας από τους ιατροδικαστές που εξέτασαν την άτυχη κοπέλα αναφέρει ότι ο θάνατος της οφείλεται σε υπερβολική δόση αδρεναλίνης και δεν ήταν αποτέλεσμα του τελετουργικού και της αιχμαλωσίας της.

roumania_papas_dol1.jpg
Στην συνέχεια, απο��αλύφθηκε ότι το θύμα έπασχε από σχιζοφρένεια, ενώ το απόσπασμα της ομολογίας του ιερέα προκαλεί ανατριχίλα: «Την δέσαμε γιατί χτυπούσε τον εαυτό της και θα την βρίσκαμε, ούτως ή άλλως, νεκρή στο δωμάτιο. Παραδέχομαι ότι την έδεσα και της έβαλα μια πετσέτα στο στόμα και την αφήσαμε έτσι για πέντε ημέρες. Οι τέσσερις καλόγριες που ήταν μαζί μου, προσπάθησαν να της δώσουν φαγητό και νερό, αλλά αρνιόταν. Το μόνο που δεχόταν ήταν αγιασμό».

roumania_papas_dol4.jpg