​Μακελειό σημειώθηκε στην πόλη Σνίζνε της επαρχίας του Ντονέτσκ, όταν αεροπλάνο βομβάρδισε συγκρότημα κατοικιών, κι ένα κυβερνητικό κτίριο, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει μια πολυκατοικία.

oukrania1.jpg

Μέχρι στιγμής οι επιβεβαιωμένοι νεκροί φτάνουν τους 11, και οι τραυματίες ανέρχονται στους οχτώ, ενώ τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο που δείχνει την συγκλονιστική διάσωση μέσα από τα συντρίμμια ενός επτάχρονου αγοριού.

oukrania2.jpg

Το μικρό αγοράκι, που ονομάζεται Μπόγκνταν, άρχισε να φωνάζει όταν άκουσε από πάνω του τα συνεργεία να προσπαθούν να μεταφέρουν χαλάσματα για τον εντοπισμό τυχόν επιζώντων.

oukrania3.jpg

Κάποιος από τους άνδρες που βρισκόταν εκεί, άκουσε τις φωνές του και αμέσως οι προσπάθειες όλων επικεντρώθηκαν στον απεγκλωβισμό του.

Στο συγκλονιστικό βίντεο, οι διασώστες προσπαθούν να δώσουν κουράγιο στο παιδάκι που τρομοκρατημένο φωνάζει να το βγάλουν έξω.

oukrania4.jpg

Το αγοράκι έμενε με την οικογένειά του σε ένα διαμέρισμα της πολυκατοικίας που κατέρρευσε. Πέρασε όλη τη νύχτα παγιδευμένο κάτω από τα ερείπια και οι άνδρες των σωστικών συνεργείων προσπαθούσαν να τον κρατήσουν ξύπνιο.

oukrania5.png

Όταν τελικά κατάφεραν να τον βγάλουν έξω, όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και ο Μπόγκνταν μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο.