​Μια ιστορία που επιβεβαιώνει τη λαϊκή ρήση ότι «ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» έγινε γνωστή, λυγίζοντας χιλιάδες ζωόφιλους και μη.

Ένα σκυλί, ράτσας bull terrier, βρέθηκε δίπλα στο άψυχο κορμί του άστεγου ιδιοκτήτη του, να προσπαθεί να τον επαναφέρει στη ζωή.

loyal-dog1.png
Το περιστατικό, το οποίο έγινε αντιληπτό από περαστικούς που ειδοποίησαν τις αρχές, συνέβη το Σάββατο, σε ένα πάρκο της Οκλαχόμα.

loyal-dog4.png
Μάλιστα, την συγκεκριμένη μέρα, στη περιοχή επικρατούσε ένας μίνι καύσωνας με το θερμόμετρο να αγγίζει τους… 38 βαθμούς Κελσίου!

loyal-dog2.png
Το σκυλί, σαν φύλακας άγγελος του νεκρού άντρα, δεν άφηνε κανέναν να τον πειράξει, ενώ προσπαθούσε αδιάκοπα αλλά μάταια να τον ξυπνήσει.

loyal-dog5.png
Το συνεργείο του «Ελέγχου Ζώων» της περιοχής, αναγκάστηκε να το σηκώσει και να το σύρει, κυριολεκτικά με το ζόρι, σε σημείο η σωτηρία του να μοιάζει με πάλη!

loyal-dog3.png
Το γλυκό τετράποδο μεταφέρθηκε σε καταφύγιο ζώων, με τους υπευθύνους να αναφέρουν ότι κλαίει συνεχώς για τον χαμό του αφεντικού του, ο οποίος φέρεται να πέθανε από φυσικά αίτια.

loyal-dog660.png