​Η επανάσταση κορίτσια θα ξεκινήσει από την… αποτρίχωση! Εκατοντάδες γυναίκες ξεκίνησαν μέσω των social media ένα κίνημα το οποίο πρεσβεύει την… αποδοχή της τριχοφυΐας.

podia1.png

Έτσι λοιπόν, τα κορίτσια που έχουν μπαφιάσει να κάνουν αποτρίχωση, αφήνουν τις τρίχες στα πόδια τους να γίνουν… δάσος και μετά περήφανες και ευτυχισμένες τα φωτογραφίζουν και τα ανεβάζουν στα social media.

podia2.png

Η κοινότητα «Hairy Legs Club», στα ελληνικά «Το κλαμπ των τριχωτών ποδιών», καλεί τις γυναίκες να δημοσιεύσουν και τις δικές τους φωτογραφίες, στηλιτεύοντας έτσι τα κοινωνικά πρότυπα περί ομορφιάς που έχουν επικρατήσει στις μέρες μας.

podia3.png

«Αυτός ο ιστότοπος είναι αφιερωμένος στις γυναίκες με πολύ τριχωτά πόδια. Ας αφήσουμε τα πόδια μας να γίνουν πρωταθλητές», αναφέρεται στο σημείωμα του club που καλωσορίζει τα μέλη του.

podia4.png

Στο Facebook δε, η κοινότητα «Women Against Non Essential Grooming» έχει ήδη 1.400 μέλη που αποφάσισαν να κάνουν αντίσταση στο… ξυράφι.

podia5.png

Όσο για το πώς νιώθουν οι γυναίκες που συμμετέχουν στο κίνημα; «Απελευθερωμένες» απαντούν και προτρέπουν και άλλες να ενωθούν στον… αγώνα τους.

podia6.png

podia7.png

podia8.png

podia9.png