Ανατριχίλα προκαλεί ένα video το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα και δείχνει τη στιγμή που δυο ύποπτοι επιχειρούν να απαγάγουν δίδυμα παιδάκια από εμπορικό κέντρο!

Οι δυο άγνωστοι άνδρες όπως θα δείτε κι εσείς στο video, παρακολουθούν τη μητέρα των δυο παιδιών, η οποία έχει βάλει τα τετράχρονα παιδάκια της μέσα στο καροτσάκι.

Τη στιγμή λοιπόν που γυρίζει την πλάτη της για δευτερόλεπτα, οι δυο ύποπτοι αρπάζουν το καροτσάκι και το σέρνουν ήρεμα ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί.

Η μητέρα με το που αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει, κυνηγά και έρχεται αντιμέτωπη με τον έναν ύποπτο, ο οποίος στη συνέχεια απομακρύνεται.

Το περιστατικό έγινε στο εμπορικό κέντρο Zambezi Junction στην Πρετόρια, και το τρομακτικό video ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο πατέρας των παιδιών, και έκτοτε έχει γίνει viral.

Μιλώντας στα τοπικά μέσα, δήλωσε πως η γυναίκα του βρισκόταν σε σοκ και κατάλαβε αρκετή ώρα αργότερα τι συνέβη, μιας και ο ένας εκ των υπόπτων, της είπε πως απλά έκαναν… πλάκα!

Πλέον η αστυνομία με τη βοήθεια του video, προσπαθεί να εντοπίσει τους άνδρες, οι οποίοι την ίδια ημέρα έκλεψαν το κινητό μιας άλλης γυναίκας από το εμπορικό κέντρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.