​Ένας άνδρας που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τέσσερα ανήλικα παιδιά και τους γονείς τους ενώ αναζητούσε την πρώην γυναίκα του, κατέρρευσε στο δικαστήριο του Χιούστον, την ώρα της ανάγνωσης του κατηγορητηρίου με λεπτομέρειες για τους φόνους.

Τον κατηγορούμενο έβγαλαν έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου με αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Ρόναλντ Λι Χάσκελ, 33 ετών, ο οποίος έχει προφυλακιστεί χωρίς εγγύηση, βρισκόταν στο δικαστήριο για να ακούσει το κατηγορητήριο, αφού την Πέμπτη του είχε ασκηθεί δίωξη για έξι φόνους. Εάν κριθεί ένοχος κινδυνεύει να καταδικαστεί σε θάνατο.

Μόλις ο δικαστής του ανακοίνωσε τα δικαιώματά του ο Χάσκελ απάντησε "μάλιστα, κύριε" και λιποθύμησε. Οι δικαστικοί κλητήρες τον σήκωσαν και τον έβγαλαν άρον άρον από την αίθουσα.

Ο Χάσκελ κατηγορείται ότι την Τετάρτη σκότωσε δύο αγόρια ηλικίας 4 και 14 ετών, δύο κορίτσια 7 και 9 ετών και τους γονείς τους, Στίβεν Στέι, 39 και Κέιτι, 33 ετών. Τα πέντε από τα θύματα βρέθηκαν νεκρά μέσα στο σπίτι ενώ ένα από τα παιδιά πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί. Από το φρικτό έγκλημα γλίτωσε μόνο η 15χρονη κόρη της οικογένειας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα έγιναν όταν ο 33χρονος πήγε στο σπίτι των Στέι, στο Σπρινγκ του Τέξας, αναζητώντας την πρώην σύζυγό του, που ήταν συγγενής τους.Μόλις έφτασε εκεί, κράτησε ομήρους τα πέντε παιδιά, υπό την απειλή όπλου, μέχρι να επιστρέψουν οι γονείς τους. Στην συνέχεια μετέφερε και τους επτά σε ένα δωμάτιο και τους πυροβόλησε, σκοτώνοντας τους όλους εκτός από τη 15χρονη που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η πρώην σύζυγος του Χάσκελ δεν βρισκόταν στο σπίτι αυτό και δεν έπαθε το παραμικρό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ