​Καθημερινές είναι οι αεροπορικές επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας ενώ οι νεκροί είναι 95 από την Τρίτη και οι τραυματίες εκατοντάδες. Το θλιβερό είναι ότι μεταξύ των θυμάτων είναι μικρά παιδιά και γυναίκες.

Αυτό όμως που προκαλεί σοκ αποκαλύπτοντας την φρίκη, είναι η είδηση ότι οι Παλαιστίνιοι έφτιαξαν ανθρώπινη αλυσίδα για να αποτρέψουν επίθεση από αέρος σε στόχους και παρ' όλα αυτά οι Ισραηλινοί δεν έδειξαν έλεος.

BsF9TMrCEAAatkE.jpg
Όπως γράφουν οι Παλαιστίνιοι, σε sites, την Τρίτη 8 Ιουλίου παρότι έλαβαν ειδοποίηση πως οι Ισραηλινοί θα επιτεθούν, αποφάσισαν να μην φύγουν από το σημείο.

gaza.jpg

Έτσι απλοί καθημερινοί άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην ταράτσα σπιτιού για να σταματήσουν την επιδρομή.

Παρόλα αυτά όμως ο στρατός του Ισραήλ βομβάρδισε την πολυκατοικία. Αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθούν επί τόπου επτά άνθρωποι, ανάμεσα τους και δύο παιδιά ηλικίας 13 και 14 ετών. Άλλοι 25 άνθρωποι τραυματίστηκαν στην γειτονιά του Χαν Γιουνίς της Γάζας.

αρχείο λήψης.jpg
Την ίδια ώρα το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία η οποία δείχνει Ισραηλινούς με χαμόγελο στα χείλη στο λόφο Στερόντ να παρακολουθούν με ένστικτα κανιβαλισμού τις νυχτερινές αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας. Μάλιστα κάθε φορά που έβλεπαν έκρηξη χειροκροτούσαν…

αρχείο λήψης (1).jpg