​Σε ρινγκ μετέτρεψαν, το απόγευμα, της Πέμπτης, οι εκπρόσωποι των κομμάτων, την Βουλή της Τουρκίας.

Όπως μπορείτε να δείτε, οι μπουνιές, οι σφαλιάρες, τα τραβήγματα και τα σπρωξίματα «έπεφταν» βροχή, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Προϋπολογισμού.

Ο λόγος που οδηγήθηκαν οι βουλευτές σε αυτές τις ακραίες συμπεριφορές ήταν η μη τήρηση της υπόσχεσης του κυβερνώντος κόμματος, για αύξηση των αποδοχών, των ανθρακωρύχων της Σόμα, όπου πριν λίγο καιρό σημειώθηκε έκρηξη και φωτιά που στοίχισε την ζωή σε 301 εργάτες, βυθίζοντας σε πένθος όλη την Τουρκία.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός μετά τη τραγωδία στο συγκεκριμένο ανθρακωρυχείο, είχε προαναγγείλει ότι θα αυξήσει τον μισθό των εργαζόμενων κατά 2.000 τούρκικες λίρες, χωρίς όμως αυτό να γίνει πραγματικότητα.

Τα «αίματα άναψαν» όταν ο βουλευτής του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP), Οζγιούρ Οζελ, υπενθύμισε την υπόσχεση του πρωθυπουργού, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Τότε, η συνεδρίαση διακόπηκε, αλλά η ένταση συνεχίστηκε, αφού ο Οζελ, συνέχισε να προκαλεί τον εκπρόσωπο του κόμματος του Ερντογάν (ΑΚΡ), να απαντήσει.

Το αποτέλεσμα; Ο βουλευτής του ΑΚΡ Ιλκνούρ Ντενίζλι τον αποκάλεσε «ψεύτη» ενώ δεν δίστασε να τον αρπάξει από τον λαιμό.

Στη συνέχεια επικράτησε το απόλυτο χάος, καθώς μπλέχτηκαν και άλλοι βουλευτές στον καυγά, με τον έναν να ξυλοκοπεί τον άλλον.

Τελικά, η μάχη έλαβε τέλος έπειτα από επέμβαση των ψυχραιμότερων.

Δείτε το βίντεο…