​Αφιέρωμα στον ελληνικό εστιατόριο GRK που θα ανοίξει στις 18 Ιουλίου στο Ντουπόντ της Ουάσινγκτον κάνει η Washington Post.

grk2.jpg
Η δημοσιογράφος της εφημερίδας αναφέρεται στο μενού του μαγαζιού και στις επιλογές που θα μπορεί να προσφέρει στους πελάτες.

«Οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε “Υeero (γύρο)” και σε ένα πιάτο. Θα μπορείτε να πάρετε κοτόπουλο, χοιρινό, μανιτάρια Portobello, ή αρνί. Όλα αυτά συνοδεύονται με ρύζι πατάτες τσιπς ενώ υπάρχουν και τρία διαφορετικά είδη τζατζικιού. Το μενού θα έχει επίσης σαλάτες αλλά και γλυκά του κουταλιού με γιαούρτι. Τέλος θα μπορείτε να πιείτε μπύρα ή κρασί αλλά και ελληνική σόδα.» σημειώνει προσθέτοντας πως το εστιατόριο τα σαββατοκύριακα θα μένει ανοιχτό ως τις τρεις τα ξημερώματα.

grk-51.jpg
«Η εν λόγω επιχείρηση σχεδιάζει να επεκταθεί και σε άλλες οκτώ τοποθεσίες τα επόμενα χρόνια.» επισημαίνει η δημοσιογράφος.

Τέλος το δημοσίευμα αναφέρει πως πίσω από την επιχείρηση της ��ρύβεται ένας Έλληνας, ο Γιώργος Νίκας και έχει έντονη παρουσία στη Νέα Υόρκη.

grk-fresh-greek.jpg

location_fidi-648x567.jpg