Κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή...

Όπως ανέφερε το απόγευμα ο ισραηλινός στρατός μέσω Twitter, δύο ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν από τη Λωρίδα της Γάζας έπεσαν σε ένα σημείο της ισραηλινής επικράτειας το οποίο βρίσκεται κοντά στην πόλη Ντιμόνα, στο νότιο τμήμα της χώρας, όπου λειτουργεί ένα πυρηνικό εργοστάσιο.

«Πριν από μερικά λεπτά παλαιστίνιοι τρομοκράτες στη Γάζα εκτόξευσαν τρεις ρουκέτες στη Ντιμόνα. Οι δύο προσγειώθηκαν και ο Σιδηρούς Θόλος αναχαίτισε τον τρίτο», πρόσθεσε σε μήνυμα το οποίο ανήρτησε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ο ισραηλινός στρατός, αναφερόμενος στο σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας του Ισραήλ.

Για γενοκτονία κατά της χώρας του έκανε νωρίτερα λόγο ο πρόεδρος της Παλαιστίνης καθώς το τελευταίο διήμερο πάνω από 46 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά.

«Αυτό είναι μια γενοκτονία, η δολοφονία ολόκληρων οικογενειών είναι μια γενοκτονία που διαπράττει το Ισραήλ κατά του παλαιστινιακού λαού μας» τόνισε ο Παλαιστίνιος πρόεδρος κατά την διάρκεια μιας συνόδου της παλαιστινιακής ηγεσίας για την αντιμετώπιση της κρίσης που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστίνη.