​Σίγουρα το κολύμπι στα καταγάλανα νερά της θάλασσας δεν συγκρίνεται με τίποτα. Οι παρακάτω εικόνες ωστόσο υπερπολυτελών ξενοδοχείων του κόσμου, θα σας κάνουν να το ξανασκεφτείτε αφού μια βουτιά σε τόσο εντυπωσιακές πισίνες μπορεί να είναι εξίσου απολαυστική.

Βάλτε λοιπόν τη μάσκα σας και κάντε βουτιά στις πιο ιδιαίτερες πισίνες του κόσμου:

1.Η κλιμακωτή πισίνα υπερχείλισης στο ξενοδοχείο Ubud Hanging Gardens στο Μπαλί, βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου και περιβάλλεται από τροπικό δάσος. Κάθε δωμάτιο στο ξενοδοχείο έχει τη δική του πισίνα υπερχείλισης με παρόμοια καταπράσινη θέα.

1.jpg
2.Μια πισίνα υπερχείλισης με απεριόριστη θέα, στο Delamore Lodge στο Νησί Waiheke, στη Νέα Ζηλανδία.

2.jpg
3.Μια πισίνα μέσα σε πισίνα, η οποία περιβάλλεται και από θάλασσα στο spa του ξενοδοχείου One & Only Reethi Rah, Μαλδίβες.
3.jpg
4.Η πισίνα στο ξενοδοχείο Belmond La Résidence d’Angkor στο Siem Reap πλαισιώνεται από την καταπράσινη ζούγκλα και εντυπωσιακούς ναούς.

4.jpg
5.Μία από τις πισίνες, προσβάσιμη μόνο από τις σουίτες, στο The Oberoi Udaivilas σε μια ακτή της λίμνης Pichola, Udaipur, Ινδία.

5.jpg
6.Στην μαγευτικά όμορφη ακτή Αμάλφι της Ιταλίας, το ξενοδοχείο Caruso βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της πόλης Ravello. Η ελλειπτικού σχήματος πισίνα του βρίσκεται κάτω από ένα μονοπάτι που πλαισιώνεται από τριαντάφυλλα.

6.jpg
7.Μια έναστρη νύχτα στη φωτισμένη πισίνα στο Jumeirah Dhevanafushi, σε ένα από τα καλύτερα θέρετρα στις Μαλδίβες. Οι 38 βίλες έχουν τη δική τους ιδιωτική πισίνα.

7.jpg
8.Η πισίνα του ξενοδοχείου Grand Hotel Tremezzo επιπλέει στην άκρη της λίμνης Κόμο στην Ιταλία.

8.jpg
9.Υπό το φως των κεριών η πισίνα του καταλύματος Singita Sabi Sand στη Νότια Αφρική.

9.jpg
10.Μια ακόμα πισίνα, μέσα στην πισίνα0.Μια ακόμα πισίνα, μέσα στην πισίνα, στο Laucala Island, ένα θέρετρο με 25 βίλες στα νησιά Φίτζι, στο Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό.

10.jpg