​Ήπιε.. μέθυσε, σάπισε στο ξύλο έναν αστυνομικό και τώρα θα μπει στην φυλακή για... 28 μήνες. Ο λόγος για έναν 19άχρονο από την Βρετανία, ο οποίος όντας εκτός εαυτού από υπερβολική δόση αλκοόλ επιτέθηκε σε έναν 42άχρονο αστυνομικό, στέλνοντας τον στο νοσοκομείο.

SS.jpg

Ο τραυματισμός, μάλιστα, του 42χρονου Λι Γουιλσον από τον 19χρονο Μοχάμεντ Λαμ��ετ ήταν τόσο σοβαρός που ο άτυχος αστυνομικός χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση, ενώ για αρκετό καιρό περπατούσε με τη βοήθεια ειδικού μπαστουνιού.

SSSSSSSSSS (1).jpg

Το περιστατικό είχε συμβεί τον προηγούμενο Ιανουάριο, όταν Λι Γουιλσον ερευνούσε άλλη επίθεση έξω από νυχτερινό κλαμπ του Νόριτς.

Ο δράστης μάλιστα ομολόγησε πως ενεπλάκη και σε άλλη επίθεση, όταν ένα πλήθος γυναικών συγκεντρώθηκε αργά το βράδυ έξω από το κλάμπ Μότζο στο Νοργουιτς.

Ο 19άχρονος άρπαξε ένα από τα νεαρά κορίτσια, προκαλώντας την επέμβαση του αστυνομ��κού Γουίλσον.

«Έχω υποστεί μώλωπες και σπασμένα πλευρά, αλλά τίποτα σαν αυτό», ανέφερε ο άτυχος αστυνομικός συμπληρώνοντας: «Η πλειοψηφία των ανθρώπων θέλει να περάσει μία ήσυχη νύχτα, ωστόσο μερικοί “ψάχνονται” εναντίον των αστυνομικών. Από λεκτική βία μέχρι σωματικές επιθέσεις».

XX.jpg

Μάλιστα ο Γουίλσον, μιλώντας στην Ντέιλι Μέιλ, εξομολογήθηκε πως εξαιτίας της ηλικίας του, η ανάρρωση του θα καθυστερήσει και θα υποφέρει από αρθρίτιδα στο γόνατο για τουλάχιστον μια δεκαετία, γεγονός που όπως λέει θα επηρεάσει αναμφίβολα την καριέρα του

«Η επίθεση επηρέασε ακόμη και τα παιδιά μου. Είναι δύσκολο για την 2χρονη κόρη και τον 5χρονο γιο μου να με βλέπουν σε αυτήν την κατάσταση» προσθέτει.

Από την πλευρά του ο διοικητής της τοπικής αστυνομίας, πρόσθεσε: «Για να επιτεθεί κάποιος με αυτόν τον τρόπο σε έναν αστυνομικό, είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα και η απόφαση του δικαστηρίου αποδεικνύει πως δεν θα ανεχθούμε μια τέτοια κατάπτυστη συμπεριφορά».

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ