​Ο 79χρονος Τζορτζ Κόναϊτ, ζούσε σαν κοσμοκαλόγερος σε μια καλύβα μέσα στο δάσος, χωρίς θέρμανση και νερό. Οι λίγοι άνθρωποι που τον γνώριζαν πίστευαν ότι πρόκειται για έναν πολύ φτωχό άνθρωπο που ζει την προσωπική του τραγωδία, όμως την Πέμπτη, οπότε και βρέθηκε νεκρός μέσα στην καλύβα του αποκαλύφθηκε ότι ήταν εκατομμυριούχος.

geros1.jpg

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ο Κόναϊτ βρέθηκε νεκρός σε δασική περιοχή που ανήκε στην οικογένειά του στην περιοχή Χάντσον Βάλεϊ στη Νέα Υόρκη, ενώ στον τραπεζικό του λογαριασμό βρέθηκαν εκατομμύρια δολάρια.

«Περιπλανιόταν στο δάσος και μάζευε μόνος του καυσόξυλα. Είχε ένα και μοναδικό φως, το σπίτι του ήταν άνω κάτω, ενώ αρκετοί πίστευαν ότι ήταν εγκαταλελειμμένο», είπε ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που τον γνώριζαν.

geros2.jpg

Ο δικηγόρος του ηλικιωμένου άνδρα δήλωσε ότι τόσο εκείνος, όσο και οι αδελφές του που έχουν φύγει επίσης από τη ζωή, ζούσαν σε εκείνη την καλύβα χωρίς να έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και όποτε χρειάζονταν χρήματα πουλούσαν κι ένα μέρος της ιδιοκτησίας τους.

«Απολάμβαναν τον τρόπο ζωής στο δάσος, την απομόνωση. Ήθελαν να περιβάλλονται από δέντρα και να βλέπουν τα ελάφια που έκαναν βόλτες εκεί», είπε.

geros3.jpg

Μάλιστα ο Κόναϊτ είχε πουλήσει 130 στρέμματα από τα 800 που του ανήκαν για 3 εκατομμύρια δολάρια, ώστε να πληρώσει ένα πρόστιμο στην εφορία, ύψους 130.000 δολαρίων.