​Η Άννα και η Λούσι Ντετσίνκουε είναι δίδυμες και αχώριστες. Μοιράζονται το ίδιο σπίτι, το ίδιο δωμάτιο, την ίδια δουλειά, τον ίδιο λογαριασμό στο Facebook και τώρα και τον ίδιο… άνδρα.

didimes1.jpg

Ο… τυχερός που ζει διπλή απόλαυση στο κρεβάτι του είναι ο 31χρονος Μπεν Μπάιρν και γνωρίστηκε με τις δίδυμες που ξόδεψαν 150.000 ευρώ σε πλαστικές για να είναι ολόιδιες, μέσω Facebook, όταν και οι δύο τον πρόσθεσαν στους… φίλους τους.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο περιοδικό Woman’s Day, αρχικά δυσκολεύτηκε να βρει τις… ισορροπίες του ανάμεσα σε δύο γυναίκες, αλλά σύντομα το ξεπέρασε και πλέον, μετά από 18 μήνες σχέσης αυτό που έμαθε είναι ότι θα πρέπει να δίνει και στις δύο την ίδια προσοχή για να γλιτώσει την μουρμούρα.

didimes2.jpg

«Πρώτη φορά έχω δεσμό με δύο γυναίκες και για να είμαι ειλικρινής είναι πολύ δύσκολο γιατί θα πρέπει να είμαι δίκαιος και με τις δύο. Ότι κάνω με τη μία, θα πρέπει να το κάνω και με την άλλη και η γραμμή είναι πολύ λεπτή. Πάντως οι φίλοι μου λένε ότι θα ήθελαν πολύ να αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα», δήλωσε ο Αυστραλός.

Ο Μπάιρν έχει μετακομίσει μάλιστα στο σπίτι των δύο αδελφών στο Περθ με τις ευλογίες και της μητέρας τους, που δεν έχει κανένα πρόβλημα μ’ αυτόν τον παράδοξο δεσμό.

didimes3.jpg

Όσο για το πώς τα βγάζει πέρα με δύο γυναίκες στο κρεβάτι του;

«Είμαστε πολύ ενεργά και απαιτητικά κορίτσια, οπότε πρέπει να έχει διπλάσια ενέργεια για να μας ικανοποιεί και τις δύο», λένε οι δίδυμες.

didimes4.jpg

Πάντως μπορεί στο κρεβάτι να κουράζεται λίγο παραπάνω, όμως στους καυγάδ��ς έχει έναν απρόσμενο σύμμαχο, που δεν είναι άλλος από την μητέρα των κοριτσιών.

didimes5.jpg

Η κυρία Τζένα, που θεωρεί τον Μπεν έναν σωστό κύριο, παίρνει συνεχώς το μέρος του στους τσακωμούς με τις κόρες της, κι αυτό γιατί όπως λέει ο αγώνας είναι… άνισος.