​Τουλάχιστον δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν από την αστυνομία της Πορτογαλίας στο τμήμα για να ανακριθούν σχετικά με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν Μακάν.

Οι ανακρίσεις αυτές εντάσσονται στο τελευταίο στάδιο των ερευνών της Σκότλαντ Γιαρντ σε συνεργασία με τις πορτογαλικές αρχές, οι οποίες όμως δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα την ταυτότητα των υπόπτων.

ypoptoi1.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο από τους τέσσερις βασικούς υπόπτους για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις από αυτούς είναι Πορτογάλοι και ο ένας είναι Ρώσος υπήκοος, ο οποίος θεωρείται ειδικός στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Μάλιστα η αστυνομία είχε πραγματοποιήσει έρευνα στο σπίτι του αμέσως μετά την εξαφάνιση της μικρής τον Μάιο του 2007.

ypoptoi2.jpg

Οι τέσσερις άνδρες θεωρήθηκαν ύποπτοι από τις αρχές ύστερα από έρευνα στα αρχεία των κινητών τηλεφώνων τους που έδειξαν ότι βρίσκονταν πολύ κοντά στο σημείο από όπου εξαφανίστηκε η Μαντλίν.

ypoptoi3.jpg

Οι δύο ύποπτοι, φορώντας κουκούλες και προσπαθώντας να κρύψουν τα πρόσωπά τους, οδηγήθηκαν στο τμήμα την Τρίτη, ενώ πληροφορίες θέλουν κι έναν τρίτο, ο οποίος πάσχει από βαριάς μορφής σχιζοφρένεια να βρισκόταν ήδη εκεί, αλλά να μην έχει ακόμα ανακριθεί.

ypoptoi4.jpg

Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή των υπόπτων, αφού οι έρευνες που έγιναν στις αρχές του Ιουνίου σε τρία σημεία δεν απέφεραν καρπούς.

ypoptoi5.jpg

Επίσης οι αρχές αναμένεται να καλέσουν για κατάθεση οχτώ ακόμα άτομα που εργάζονταν στο θέρετρο, όπου έκανε διακοπές η Μαντλίν με την οικογένειά της και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή.