​Η Γκουίνεθ Μοντενέγκρο είναι μια δυναμική επιχειρηματίας με πλούσιο παρελθόν, που άνετα θα μπορούσε να γίνει βιβλίο ή κινηματογραφική ταινία.

synodos1.jpg

Κι αυτό γιατί όπως αποκάλυψε η ίδια, πριν στραφεί στον χώρο των επιχειρήσεων, υπήρξε συνοδός πολυτελείας, κάνοντας… θραύση, μιας και έχει κοιμηθεί με 10.091 άνδρες.

Επί 15 χρόνια η Αυστραλή Γκουίνεθ προσέφερε απλόχερα τον… έρωτα, με το αζημίωτο φυσικά, αφού για κάθε συνεύρεση χρέωνε από 500 έως 1.000 δολάρια.

synodos2.jpg

Όπως εξομολογήθηκε μάλιστα η ζωή της τότε ήταν γεμάτη sex, αλκοόλ και ναρκωτικά, φτάνοντας αρκετές φορές στα άκρα.

Μην φανταστείτε όμως ότι απολάμβανε τη ζωή που έκανε. Αντίθετα, όπως είπε, μεγάλωσε σε μια άκρως χριστιανική και συντηρητική οικογένεια, ενώ σε πάρα πολύ μικρή ηλικία έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, με αποτέλεσμα να μην έχει καθόλου αυτοεκτίμηση.

synodos3.jpg

Πότε όμως αποφάσισε να γυρίσει σελίδα και να κλείσει την πόρτα της βιομηχανίας του sex; Πριν από τρία χρόνια, στα 33 της όταν μετά από ένα σοβαρό τροχαίο αναγκάστηκε να πει την αλήθεια στους γονείς της.

synodos6.jpg

Εκείνοι αποδέχθηκαν την επιλογή της, όμως η Γκουίνεθ υποσχέθηκε στον εαυτό της ότι θα αλλάξει ζωή. Πλέον έχει ξεκινήσει την δική της επιχείρηση που δεν έχει καμία σχέση με το sex και κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον.

synodos4.jpg

Το μόνο που την συνδέει πλέον με το παρελθόν είναι το βιβλίο που έγραψε πρόσφατα και στο οποίο διηγείται πιπεράτες ιστορίες της άγριας νιότης της.

synodos5.jpg