​Η ημέρα του γάμου μένει πάντα αξέχαστη στο ζευγάρι, όμως στην Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, ένας γαμπρός ήθελε ο γάμος του να είναι το γεγονός της χρονιάς και έκανε τα πάντα ώστε να μην τον ξεχάσει κανείς από τους καλεσμένους του, αλλά κυρίως η νέα του σύζυγος.

xoros1.jpg

Ο Σον Ρατζί λοιπόν, είχε ετοιμάσει την απόλυτη έκπληξη στην δεξίωση του γάμου. Ο dj έβαλε την μουσική, κι εκείνος μαζί με τους καλύτερούς του φίλους ανέβηκε στην πίστα και τα έδωσε όλα σε μια εντυπωσιακή χορογραφία αφιερωμένη στην αγαπημένη του.

xoros2.jpg

Ο γαμπρός ένωσε τα αγαπημένα τραγούδια της καλής του και με τη βοήθεια των φίλων του δημιούργησε μια πεντάλεπτη χορογραφία που την άφησε άφωνη.

xoros3.jpg

Οι επιδόσεις του ξετρέλαναν όχι μόνο την νύφη και τους καλεσμένους, αλλά και τους χρήστες του διαδικτύου, αφού μέσα σε δύο μέρες έχει κάνει πάνω από ένα εκατομμύριο views στο YouTube.

xoros4.jpg

Στο τέλος μάλιστα, ο Σον επιβεβαιώνει στην σύζυγό του πλέον ότι είναι η μοναδική γυναίκα που ήθελε ποτέ να παντρευτεί, ολοκληρώνοντας την χορογραφία του με ένα τρυφερό φιλί.

xoros5.jpg