​Μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα βρέθηκαν δικαστικοί επιμελητές, οι οποίοι μπήκαν στο ισόγειο διαμέρισμα μιας ηλικιωμένης γυναίκας στο Μπάουρνμαουθ της Βρετανίας και την βρήκαν νεκρή.

Οι δικαστικοί επιμελητές, πήγαν για να πραγματοποιήσουν κατάσχεση, αφού η γυναίκα είχε αρκετά χρέη, όμως ανακάλυψαν το πτώμα της 70χρονης, η οποία υπολογίζεται ότι κείτονταν νεκρή στο σπίτι της επτά ολόκληρα χρόνια, χωρίς να την αναζητήσει κανείς.

Οι γείτονες της Αν Λάιτριμ πίστευαν ότι η 70χρονη είχε μετακομίσει εδώ και πολλά χρόνια, και μάλιστα αστειεύονταν όταν έβλεπαν το εγκαταλελειμμένο διαμέρισμά της.

«Υπήρχαν παντού ιστοί από αράχνες στα παράθυρά της και αστειευόμασταν ότι μπορεί να υπάρχει μέσα στο διαμέρισμα ένα πτώμα, αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μας», είπε ο Τζον Στάνλεϊ, ο οποίος μένει στην πολυκατοικία τα τελευταία οχτώ χρόνια.

Μάλιστα αρκετοί δήλωσαν συγκλονισμένοι από τον τραγικό θάνατο της ηλικιωμένης γυναίκας και κυρίως από το γεγονός ότι κανείς δεν την αναζήτησε τόσα χρόνια.

Η αστυνομία πάντως δεν πιστεύει ότι ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και θα περιμένει το πόρισμα του ιατροδικαστή που θα εντοπίσει και τα αίτια του θανάτου της.