​Τη σιωπή της έσπασε η μητέρα του κούκλου φυλακισμένου Τζέρεμι Μικς, ο οποίος έχει κάψει καρδιές με την ομορφιά του.

Η Κάθριν Άντζιερ, έξαλλη αποκάλυψε ότι ο γιος της είναι θύμα της ομορφιάς του και ότι περνά πολύ δύσκολα μέσα στη φυλακή.

listis1.jpg

Η ίδια επιμένει ότι το καμάρι της είναι αθώο, ότι δεν έχει διαπράξει κανένα έγκλημα και ότι έχει συλληφθεί μόνο μια φορά εξαιτίας των τατουάζ του.

«Ο γιος μου αποφάσισε να ξεφύγει από τις συμμορίες όταν γνώρισε την σύζυγό του και παντρεύτηκαν πριν από έξι χρόνια. Μετακόμισε, δημιούργησε την οικογένειά του. Όλο αυτό είναι ένας εφιάλτης για εκείνον. Δεν θέλησε ποτέ όλη αυτή τη δημοσιότητα. Περνά πάρα πολύ δύσκολα στη φυλακή. Σήμερα μου είπε ότι είναι η πρώτη φορά που ξύπνησε χωρίς να κλαίει», είπε.

listis2.jpg

Η απίστευτη δημοσιότητα που κέρδισε ο Τζέρεμι εξαιτίας της ομορφιά του, δημιούργησε αρκετά προβλήματα με τους φρουρούς της φυλακής και άλλα μέλη συμμοριών που βρίσκονται εκεί.

Όπω�� είπε η μητέρα του, ο 30χρονος κούκλος προσπάθησε πάρα πολύ να μπει στο σωστό δρόμο και εδώ και έναν χρόνο εργάζεται σε ένα συνεργείο.

«Ο Τζέρεμι προσπαθούσε να στρώσει τη ζωή του. Θέλουμε απλά να γίνει η ζωή μας και πάλι φυσιολογική. Ποιος ξέρει τι μπορεί να προκαλέσει όλο αυτό στη ζωή του. Μπορεί να καταστρέψει όλα όσα έχτισε μέχρι τώρα», τόνισε.

listis3.jpg

Πάντως η δημοσιότητα είχε και τα καλά της, αφού τα γαλάζια μάτια του και τα υπέροχα, σαρκώδη χείλη του, τράβηξαν την προσοχή αρκετών α��ό τη βιομηχανία της μόδας και ήδη του έχουν γίνει πάρα πολλές προτάσεις για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Παρ’ όλ’ αυτά, η απρόσμενη δημοσιότητα τους έχει τρομοκρατήσει όλους στην οικογένεια και κυρίως την σύζυγο του Τζέρεμι, η οποία φοβάται τώρα ότι θα χάσει τη δουλειά της ως νοσοκόμα.

listis4.jpg

Η μητέρα του 30χρονου που έχει κάψει καρδιές στο Facebook υποστηρίζει επίσης ότι η αστυνομία συνέλαβε τον γιο της, την ώρα που πήγαινε στην δουλειά του. Όσο για το όπλο που βρέθηκε στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου του, λέει ότι ήταν για την προστασία του.

listis5.jpg

Η αστυνομία πάντως δεν δείχνει να πείθεται από τα λεγόμενά της και συνεχίζει την έρευνά της για τον ληστή με τα γαλάζια μάτια.