​Τις πιο τραγικές στιγμές της ζωής του βιώνει ένας πατέρας από το Δυτικό Γιορκσάιρ, ο οποίος κατά λάθος πάτησε με το αυτοκίνητό του, την 16 μηνών κορούλα του με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει θανάσιμα.

angel3.jpg
Η μικρή Έιντζελ, η οποία μόλις είχε μάθει να περπατάει, έπαιζε στον κήπο τους σπιτιού της, όταν ξαφνικά βρέθηκε πίσω από το αυτοκίνητο του μπαμπά της χωρίς να την αντιληφθεί κανείς.

angel4.jpg
Αμέσως στο σημείο έτρεξαν οι γείτονες κι έκαναν απεγνωσμένες προσπάθειες να τη σώσουν. Η πανέμορφη μικρούλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός γείτονα: «Ο πατέρας είχε φύγει από το σπίτι και ξαφνικά γύρισε γιατί είχε ξεχάσει κάτι. Άνοιξε την αυλόπορτα και ξαφνικά ο σκύλος πετάχτηκε στο δρόμο. Η μητέρα βγήκε και άρχισε να κυνηγάει το σκύλο. Κανείς δεν είδε ότι την ίδια ώρα το μικρό κορίτσι, βγήκε από το σπίτι και περιφερόταν πίσω από το αμάξι. Ο πατέρας έβαλε μπροστά το αμάξι κι έκανε όπισθεν».

angel2.jpg
Ακόμα, ένας άλλος γείτονας δήλωσε ότι: «οι γονείς είναι συντετριμμένοι. Παρόλο που πρόκειται για ατύχημα ο πατέρας δεν σταματάει να κατηγορεί τον εαυτό του».