Ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής Giorgio Armani είπε και ελάλησε μετά την παρουσίαση της Menswear κολεξιόν του label Emporio Armani για την άνοιξη του 2015 που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου. Ο τολμηρός μόδιστρος δεν δίστασε να σχολιάσει τις ενδυματολογικές επιλογές του Ιταλού πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι, αλλά και του πλανητάρχη Μπαράκ Ομπάμα. Η διαφορά;

Ότι τον μεν Ομπάμα τον επικροτεί και μάλιστα βρίσκει το ντύσιμό του σέξι, ενώ αντίθετα παρουσιάζει ενστάσεις για το ντύσιμο του Ρέντσι και του προτείνει να βάλει επιτέλους… γραβάτα!

ΔΓΗΓΦ.jpg
«Θα φορούσα γραβάτα», λέει ο μετρ της ιταλικής μόδας και φέρνει ως παράδειγμα τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα. «Και εκείνος μένει με το πουκάμισο, αλλά φορά γραβάτα και έχει έναν τόνο σέξι» συμπληρώνει ο Αρμάνι, διάσημος για τα απλά και κομψά σχέδιά του.

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι έδωσε τα εύσημά του στον Ρέντσι ως πολιτικό, τονίζοντας ότι με την ανάληψη της εξουσίας τον περασμένο Φεβρουάριο έχει δώσει αέρα ανανέωσης στην ιταλική πολιτική. Ο Ρέντσι στην ηλικία των 39 ετών είναι ο νεότερος πρωθυπουργός της Ιταλίας.

ΣΔΦΣΔΦ.jpg
«Από δήμαρχος της Φλωρεντίας, έπρεπε ξαφνικά να μάθει να είναι πρωθυπουργός, και είναι καλός» ανέφερε. Όμως σε ό,τι αφορά τις ενδυματολογικές επιλογές, ο Αρμάνι είναι σαφής: «Πρέπει να φορέσει γραβάτα και να ακολουθεί όσο λιγότερο τη μόδα».