Μια παράξενη ιστορία κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου. Πρόκειται για την ιστορία της Michele Macfarlane, μιας κλασσικής νοικοκυράς και μητέρας 3 παιδιών η οποία ήταν παντρεμένη με το σύζυγό της για 15 ολόκληρα χρόνια.
dfgswg.jpgΌταν κάποια στιγμή το ζευγάρι μετακόμισε το Cape Town και τα οικονομικά του ζεύγους το επέτρεψαν, προσέλαβαν μια 23χρονη νταντά, η οποία αποτέλεσε μήλο της έριδος μεταξύ τους. Την απιστία δεν διέπραξε ο άντρας όπως θα ήταν αναμενόμενο, αλλά η γυναίκα του!

Στο βιβλίο που έχει γράψει η ίδια η Michele με τίτλο “I left my husband for the au pair-True story”, αναφέρει ότι δεν είχε ποτέ φανταστεί να έχει σχέση με άτομο του ίδιου φύλου, όμως όταν ένιωσε αυτά τα συναισθήματα δεν μπορούσε να τα αγνοήσει και έτσι ερωτεύθηκε αμέσως την 23χρονη νταντά και μάλιστα το πάθος της για εκείνη ήταν τόσο μεγάλο που δεν μπορούσε να ζει χωρίς αυτήν.
hfghd.jpg«Κάτι στο δυναμισμό της με έκανε να νιώσω χαρούμενες φτερωτές πεταλούδες στο στομάχι», συμπληρώνει χαρακτηριστικά η ίδια, η οποία αυτοχαρακτηρίζεται «ομοφυλόφιλη συγγραφέας».

Το αποτέλεσμα της γνωριμίας τους ήταν να χωρίσει με τον άντρα της. Μια απόφαση που κανείς δεν είδε με καλό μάτι και κυρίως τα παιδιά της, τα οποία ήταν πολύ θυμωμένα και μπερδεμένα.

Η ίδια υποστηρίζει ότι μέχρι πρόσφατα ένιωθε ενοχές μιας και τα παιδιά της φοβόντουσαν να κάνουν σχέσεις. Πάντως το τέλος της σχέσης τους ήταν άδοξο καθώς μολονότι οι δυο γυναίκες παντρεύτηκαν στη Νότια Αφρική το 2009, μετά χώρισαν μιας και η νταντά άρχισε να γίνεται πολύ ζηλιάρα και κτητική.