​Τον απόλυτο εξευτελισμό έζησε η 13χρονη Βλάντα Κόλοντ από τη Ρωσία, όταν συμμαθήτριές της την έδειραν και την ανάγκασαν να πιει βρώμικο νερό από λακκούβα στο δρόμο γιατί ζήλευαν που είναι όμορφη.

bullying1.jpg

Μάλιστα η συμμορία των τεσσάρων κοριτσιών δεν δίστασε να καταγράψει σε βίντεο τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλε το άτυχο κορίτσι έξω από το σχολείο.

bullying2.jpg

Η σκληρότητα με την οποία φέρονται στο 13χρονο κορίτσι είναι γροθιά στο στομάχι. Τα τέσσερα κορίτσια φαίνονται στο βίντεο να χτυπούν με απίστευτη αγριότητα την συμμαθήτριά τους και να την αναγκάζουν να μείνει ξαπλωμένη στον δρόμο και να πιει βρώμικο νερό.

bullying3.jpg

Το βίντεο έτυχε να το δουν στο διαδίκτυο καθηγητές των κοριτσιών, οι οποίοι τις επέπληξαν άγρια και τις ανάγκασαν να ζητήσουν συγγνώμη στην Βλάντα.

bullying4.jpg

Όπως είπαν τα τέσσερα κορίτσια, δεν μετάνιωσαν καθόλου για την ενέργειά τους, αφού έπρεπε να πάρει ένα μάθημα για τα προσβλητικά λόγια που όπως ισχυρίζονται είχε πει για τους γονείς τους.

bullying5.jpg

Παρ’ όλ’ αυτά, η Βλάντα υποστήριξε ότι ουδέποτε έβρισε τους γονείς των συμμαθητριών της, αλλά αντίθετα της επιτέθηκαν γιατί η μία από αυτές ζήλεψε που ο φίλος της άρχισε να φλερτάρει και μαζί της.

bullying6.jpg