​Παραλίγο να χάσει την ζωή του ο Βρετανός Κάλουμ Κόπσον, ο οποίος μαχαιρώθηκε στη κοιλιά, ενώ έκανε διακοπές μαζί με την κοπέλα του, Έριν Μπράουν, στη Τουρκία.

Την Τετάρτη, το απόγευμα, σε μια βόλτα του ζευγαριού, η κοπέλα αγόρασε μία τσάντα που της άρεσε από κατάστημα τουριστικών ειδών, η οποία είχε κάποιο ελάττωμα.

Callum-Copson-and-Erin-brown.jpg
Έτσι, αποφάσισε να πάει μαζί με τον φίλο της στο μαγαζί με σκοπό να την αλλάξει.

Όταν, όμως, έφτασαν στο μαγαζί και ζήτησαν να κάνουν την αλλαγή, οι υπάλληλοι «φόρτωσαν» και άρχισαν να τους φωνάζουν, πετώντας καταπάνω τους διάφορες τσάντες, ζώνες και πορτοφόλια.

ad_138589449.jpg
Τότε, ο νεαρός ζήτησε τον λόγο για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους και βρέθηκε... αιμόφυρτος στο πάτωμα, αφού τον... μαχαίρωσαν στη κοιλιά!

PAY-Callum-Copson.jpg
Η κοπέλα, πανικόβλητη, κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε σε νοσοκομείο του Μαρμαρά, όπου μπήκε στο χειρουργείο για επέμβαση που κράτησε συνολικά εννιά ώρες, ενώ η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη.

ad_138591360.jpg
Λίγο αργότερα, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής πήγε ένας 14χρονος μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος ομολόγησε ότι μαχαίρωσε τον νεαρό. Ο πατέρας, μάλιστα, υποστήριξε ότι το παιδί του έχει ψυχολογικά προβλήματα.