​Από θαύμα σώθηκε ένα ζευγάρι από τη Φλόριντα, των ΗΠΑ, το οποίο πάλευε με τα κύματα για… 14 ώρες.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο 49χρονος Σιν ΜακΓκόβερν και η 50χρονη σύζυγός του, Μελίσα Μόρις, αποφάσισαν να πάνε μια βόλτα με το σκάφος τους.

Όταν πλέον είχαν φτάσει αρκετά βαθιά, αποφάσισαν να βουτήξουν και τότε συνέβη το αναπάντεχο, αφού μόλις βούτηξαν, είδαν το σκάφος να απομακρύνεται, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Έτσι, ξεκίνησε ο εφιάλτη τους, καθώς για... 14 ώρες βρισκόνταν στο πέλαγος και προσπαθούσαν να μείνουν κοντά στην ακτή ή ακόμη και να την προσεγγίσουν, προκειμένου να εντοπιστούν.

Οι προσπάθειες που έκαναν να πλησιάσουν στην στεριά είχαν άδοξο τέλος, μιας και ήταν εξαντλημένοι από το γολγοθά που αντιμετώπιζαν, ο οποίος, για καλή τους τύχη, τελείωσε χάρη στους… ΓΛΑΡΟΥΣ!

Ένα σμήνος από γλάρους, συγκεντρώθηκε από πάνω τους, με αποτέλεσμα να κινήσει την περιέργεια των ψαράδων, οι οποίοι πήγαν στο σημείο πιστεύοντας ότι θα βρουν πολλά ψάρια.

Όπως καταλαβαίνετε... ψάρια δεν έπιασαν αλλά κατάφεραν να σώσουν δυο ανθρώπους από βέβαιο θάνατο.

Μάλιστα, ένας από τους ψαράδες, είπε στα ξένα μέσα: «και οι δύο, αλλά πολύ περισσότερο η γυναίκα, ήταν τόσο εξαντλημένοι που δεν μπορούσαν να σταθούν στα πόδια τους. Μας έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι δεν φορούσαν σωσίβια. Ευτυχώς, στάθηκαν τυχεροί, αλλά έδειξαν και απίστευτη ψυχραιμία. Δεν είναι εύκολο να σου συμβαίνει κάτι τέτοιο και να έχεις το καθαρό μυαλό που απαιτείται για να επιβιώσεις στη θάλασσα για μία ολόκληρη νύχτα».