​Σε τραγωδία κατέληξαν οι χαρές και τα πανηγύρια ενός ζευγαριού από την Φλόριντα των ΗΠΑ, που γιόρταζε για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τζάστιν Άγιερς, έχασε την ζωή του, την Τρίτη, όταν δέχτηκε μια αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι, την ώρα που γιόρταζε με συγγενεις και φίλους την γέννηση του μόλις τριών ημερών γιού του.

Η σύζυγος του 33χρονου καθηγητή μουσικής δεν έχει καταφέρει να βγάλει από το μυαλό της την εικόνα του νεκρού συντρόφου της, ενώ επισκέπτεται ψυχολόγους για να καταφέρει να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Η αστυνομία πιστεύει ότι η σφαίρα προήλθε από τον 62χρονο γείτονα του, τον Τσαρλς Έντουαρτ Σίσλερ, επειδή τον ενοχλούσε η φασαρία…

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε, όταν προσπάθησε να το βγάλει από το ντουλάπι, που ήταν κρυμμένο και πως δεν έχει καμία ευθύνη.

Ο άνδρας που οδηγήθηκε στην αστυνομία, κατηγορείται για παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία καθώς και για ανθρωποκτονία, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις αρχές, αφού και το 2006 είχε συλληφθεί για οπλοφορία.