​Συγκλονιστικό είναι ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο και δείχνει μια γυναίκα από τον Καναδά, την ώρα που παθαίνει… εγκεφαλικό επεισόδιο!

684726_stacy1.jpg
Αυτό που κάνει το περιστατικό ακόμα πιο ιδιαίτερο είναι ότι το βίντεο το τράβηξε... η ίδια στην προσπάθεια της να πείσει τους γιατρούς ότι δεν υποφέρει από άγχος, όπως της έλεγαν, αλλά από πιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

tmp_cover606.jpg
Πιο συγκεκριμένα, η 49χρονη Στέισι Γιέπες, πήγε σε τοπικό νοσοκομείο, υποστηρίζοντας ότι έπαθε εγκεφαλικό, όμως οι γιατροί την έστειλαν σπίτι, αφού της είπαν ότι το τεστ βγήκε αρνητικό και πως το μόνο της πρόβλημα είναι το... υπερβολικό άγχος!

αρχείο λήψης.jpg
Ο γολγοθάς της όμως συνεχίστηκε αφού τις επόμενες δύο μέρες υπέστη μια σειρά από εγκεφαλικά επεισόδια, ενώ το πρώτο σημειώθηκε κατά την έξοδο της από το νοσοκομείο.

684725_stacy.jpg

Όταν, λοιπόν, έπαθε το δεύτερο εγκεφαλικό και ενώ οδηγούσε για να πάει στη δουλειά της, η απελπισμένη γυναίκα, βρήκε το κουράγιο και το τράβηξε σε βίντεο, ενώ στη συνέχεια κάλεσε και ασθενοφόρο για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο.

222.png
Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, αφού οι γιατροί είδαν το επίμαχο βίντεο, της έδωσαν τα κατάλληλα φάρμακα και ευτυχώς τώρα είναι καλά στην υγεία της.

Δείτε το βίντεο...