​Ξέφρενα πανηγύρισαν οι Ολλανδοί τη σαρωτική τους νί��η επί της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας, ενώ σε πανηγυρισμούς ξέσπασαν και οι υποστηρικτές του Μεξικού και της Χιλής μετά τις νίκες των εθνικών τους ομάδων στη δεύτερη ημέρα του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ευτυχισμένοι έφυγαν από το γήπεδο του Σαλβαντόρ οι Ολλανδοί φίλαθλοι! Το να νικάς 5-1 την πρωταθλήτρια κόσμου δεν είναι και λίγο!

«Ήταν φοβερό παιχνίδι,φυσικά. Είχα προβλέψει πριν το παιχνίδι 3-0, αλλά πέντε είναι εντάξει .Είναι φοβερό.Ολλανδία...» είπε χαρακτηριστικά ένας φίλαθλος.

Έξαλλοι όμως ήταν οι πανηγυρισμοί των πορτοκαλί και στη Χάγη την πρωτεύουσα της Ολλανδίας. Οι πανηγυρισμοί συμπεριέλαβαν πυροσβεστήρες και χαρτιά τουαλέτας!

Το twitter γέμισε από τα ειρωνικά σχόλια των Ολλανδών για τους Iσπανούς!

«Aυτό είναι ένα απίστευτο στατιστικό: Η Ισπανία δέχτηκε περισσότερα γκολ σε αυτό το παιγνίδι από ότι σε ολόκληρη την προηγούμενη διοργάνωση» έγραψε χαρακτηριστικά ένας Ισπανός χρήστης. Ευτυχισμένοι οι Ολλανδοί, πικραμένοι οι Ισπανοί εγκατέλειψαν το στάδιο.

Χιλιανοί και αυστραλοί πάντως έδειξαν ότι έξω από το γήπεδο δεν τους χωρίζει τίποτα και συμμετείχαν μαζί στη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή.

Δείτε το βίντεο