Σκοτώθηκε ο 65χρονος γιος του γνωστού δισεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Ροκφέλερ σε αεροπορικό δυστύχημα!

Συγκεκριμένα, ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ, σκοτώθηκε το πρωί της Παρασκευής, όταν το αεροσκάφος του συνετρίβη λίγη ώρα μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Γουέτσεστερ.

rok-2-470.jpg
Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ είχε αποβιβαστεί μόνος στο μονοκινητήριο αεροπλάνο του, προκειμένου να ταξιδέψει μέχρι το Μέιν, στο πατρικό του, για τα 99α γενέθλια του πατέρα του.

rok-470.jpg
Η τραγωδία συνέβη όταν το αεροσκάφο�� προσέκρουσε σε μια αλέα, λόγω ελλιπούς ορατότητας από την ομίχλη και την κακοκαιρία που επικρατούσε στα βόρεια προάστια της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της οικογένειας ο θάνατός του ήταν ακαριαίος και όλοι είναι συντετριμμένοι και σε κατάσταση σοκ!

Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ ήταν γιατρός με λαμπρή καριέρα και πλούσιο φιλανθρωπικό έργο. Υπήρξε πρόεδρος του γνωμοδοτικού συμβουλίου των γιατρών χωρίς σύνορα στις ΗΠΑ από το 1989 έως το 2010. Ήταν πατέρας δύο παιδιών και δούλευε για το φιλανθρωπικό ταμείο των αδελφών Ροκφέλερ.

Ο πατέρας Ρο��φέλφερ, ο 99χρονος Ρίτσαρντ, πρόσφατα κατετάγη στη 49η θέση της λίστας του περιοδικού Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, διαθέτοντας περιουσία καθαρής αξίας 2,7 δισ. Δολαρίων.