​Πριν από τρεις εβδομάδες ο εκατομμυριούχος Τζέισον Μπούζι αναστάτωσε το twitter! Έστελνε μηνύματα σε χρήστες για το πού θα ανακαλύψουν κρυμμένους φακέλους που περιείχαν ποσά από 40 δολάρια μέχρι και 100 δολάρια σε διάφορα σημεία στην Καλιφόρνια!

Όμως κανείς δεν γνώριζε την ταυτότητα του άντρα που «σκόρπιζε» χρήματα στην πολιτεία της Καλιφόρνια. Όμως, τελικά, με μια συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Brian Kilmeade του Fox News, ο άντρας αποκαλύφθηκε, αφού όπως δήλωσε ήδη τα μέλη της οικογένειάς του και οι φίλοι του, τον είχαν υποψιαστεί!

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον δημοσιογράφο ο εκατομμυριούχος έχει πολλά χρήματα και επιθυμεί να τα μοιραστεί και με άλλους ανθρώπους, ενώ μίλησε και για τις ιστορίες κάποιων από τους ανθρώπους που παρέλαβαν τους φακέλους με τα χρήματα και μετά δημοσίευσαν στο διαδίκτυο, πού χρησιμοποίησαν αυτά τα ποσά.

AEC244D5AF3CF64374FF0F4B2D147DBE.jpg
Ο Τζέισον ανέφερε ότι κάποιοι τα έδωσαν σε φιλανθρωπίες, άλλοι κέρασαν φαγητό τους συναδέλφους τους, αλλά τον συγκίνησε ιδιαίτερα η ιστορία μιας 14χρονης που έστειλε τα χρήματα που βρήκε στην άρρωστη γιαγιά της, στο Μεξικό.

Μάλιστα όπως είπε το επόμενο διάστημα θα μοιράσει απλόχερα φακέλους με χρήματα και σε άλλες πόλεις, εκτός της Καλιφόρνια, όπως στο Μεξικό, στο Χιούστον, στο Σικάγο και στο Λας Βέγκας.

Μέχρι σήμερα ο Τζέισον έχει μοιράσει 15.000 δολάρια, ενώ το προσεχές Σαββατοκύριακο πρόκειται να «κρύψει» σε διάφορα σημεία στην Νέα Υόρκη το ποσό των 10.000 δολαρίων!

Όποιος τυχερός θα είναι το Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη αρκεί να ακολουθήσει το @Hiddencash στο Twitter και μπορεί να είναι ανάμεσα στους υποψηφίους που θα λάβουν οδηγίες για το πού κρύβεται ένας φάκελος με μερικά δολάρια!

Λέτε να έρθει και στην Ελλάδα;