Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας άνδρας χρησιμοποίησε μαχαίρι και πιρούνι για να φάει την καρδιά του νέου 62χρονου εραστή της πρώην φίλης του.

Ο ύποπτος για την πράξη, με καταγωγή από την Ζιμπάμπουε, συνελήφθη στην πόλη Γκουγκουλέθου, κοντά στο Κέιπ Τάουν.
Την Πέμπτη ή την Παρασκευή αναμένεται να του απαγγελθούν και επισήμως κατηγορίες.

1564607755.jpg

Το θύμα, ο Μπουισέλο Μανόνα, μαχαιρώθηκε στο αριστερό στήθος, στο λαιμό του ενώ είχε και μια μικρή δαγκωματιά στο δεξί μέρος του προσώπου του.

Οι κάτ��ικοι της περιοχής ξεσηκώθηκαν από τις φωνές του ανθρώπου που είχε νοικιάσει ένα δωμάτιο, στο πίσω μέρος του σπιτιού του θύματος. Έτσι πλησίασαν το σπίτι και είδαν από τα παράθυρα το ακρωτηριασμένο σώμα.

«Όταν πλησιάσαμε το σπίτι είδαμε τον δράστη να μουρμουρίζει “Είμαι ο βασιλιάς” ενώ αναφερόταν στην αθάνατη αγάπη που έχει για την πρώην σύντροφό του. Στη συνέχεια έκοψε την καρδιά του θύματος και την έφαγε προτού η αστυνομία φτάσει στο σημείο και τον συλλάβει. Του φωνάζαμε να σταματήσει αλλά αυτός δεν άκουγε τίποτα.» σημείωσε ένας μάρτυρας του απίστευτου και φρικιαστικού περιστατικού.

Η πρώην σύντροφος του δράστη Σαλόσε είπε στην αστυνομία πως ο δολοφόνος την είχε επισκεφτεί στο σπίτι όπου συζούσε με το θύμα. Αφού συζήτησαν, του έδωσε χρήματα για να πάρει ποτό και στη συνέχεια έφυγε.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Σαλόσε εμπλέκεται σε ερωτικό τρίγωνο. Ο πλούσιος σύζυγός της, επιχειρηματίας στο επάγγελμα, είχε δολοφονηθεί το 1996 από τον φερόμενο εραστή της Χολάνι Χομπανγκάουα.

Αξιωματούχος της αστυνομίας της Νότιας Αφρικής τόνισε ότι αστυνομικοί και άλλοι αυτόπτες μάρτυρες του πρωτοφανούς περιστατικού χρειάστηκαν ψυχολογική υποστήριξη λόγω του σοκ που υπέστησαν από το γεγονός.

«Ήταν πραγματικά φρικτό», τόνισε ο Νοτιοαφρικανός αστυνομικός.