​Αυτό είναι το πολυτελέστατο γιοτ του βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος στο οποίο μάλιστα είχε φιλοξενηθεί και είχε κάνει τις διακοπές της στη Μεσόγειο και η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα.

fortuna_juan_carlos_35_0.jpg

hjfkjhjkf.png
Ο Χουάν Κάρλος εδώ και έναν χρόνο αναζητά αγοραστή! Το μήκους 136 ποδιών γιοτ το οποίο είχε δωρίσει πριν πολλά χρόνια στον βασιλιά της Ισπανίας το Ίδρυμα Πολιτισμού και Τουρισμού των Βαλεαρίδων (με το σκεπτικό ότι έτσι θα προωθούνταν ο τουρισμός) βγήκε πέρυσι στο σφυρί αντί 8,1 εκατ. λιρών ως μια... κίνηση αλληλεγγύης του Χουάν Κάρλος στον ισπανικό λαό που δοκιμάζεται από τη κρίση!

fortuna.jpg

Ωστόσο, ένα χρόνο μετά αγοραστής δεν έχει βρεθεί και μάλιστα η τιμή του έχει μειωθεί κατά 20%, αφού πλέον πωλείται αντί 6,6 εκατ. λίρες.

tfgut.png
Στο παρελθόν από το κατάστρωμα του «Fortuna» έχουν απολαύσει τον ήλιο της Μεσογείου πολλοί φίλοι της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας.

Μάλιστα φήμες θέλουν, σύμφωνα με τον συγγραφέα Pilar Eyre, ο Χουάν Κάρλος να είχε αποπλανήσει την Νταϊάνα το 1986 στη Μαγιόρκα και τη διάρκεια των κοινών διακοπών της ισπανικής βασιλικής οικογένειας με την Νταϊάνα και τον Κάρολο.

etyuetyuetyu.png

rtuw6w.png
Τότε η Νταϊάνα ήταν μόλις 25 ετών και είχε διαψεύσει τις φήμες ότι είχαν έρθει πιο... κοντά. Είχε, ωστόσο, παραδεχθεί πως ο Χουάν Κάρλος ήταν «γοητευτικός» και πως θα μπορούσε να είναι «λίγο πολύ προσεκτικός».
ghjkdgukuy.png
untitled.png