​Η Μαρίσα Γουίλιαμς είναι η 19χρονη, η οποία ζούσε με τη θεία, το θείο και τον ξάδερφό της και ήθελε να τους σκοτώσει επειδή δεν είχαν καλές σχέσεις!

Η 19χρονη από την Αλαμπάμα των ΗΠΑ συνήθιζε να περνάει την ημέρα της μπροστά σε έναν υπολογιστή και έχοντας ενεργό πάντα το προφίλ της στο Facebook, μέσω του οποίου γνώριζε άνδρες.

D5E7CBF944ED99E12ED6B0C0799566AA.jpg
Αυτό ενοχλούσε πολύ την θεία της, η οποία είχε πρόσβαση στο δημοφιλή τόπο κοινωνικής δικτύωσης και έβλεπε τη δραστηριότητα της 19χρονης! Έτσι, της ασκούσε κριτική για τον τρόπο που επέλεγε να κάνει γνωριμίες, ενώ της επισήμανε πως έθετε σε κίνδυνο ολόκληρη την οικογένεια καλώντας στο σπίτι αγνώστους.

Τότε η Μαρίσα Γουίλιαμς αποφάσισε να «μπλοκάρει» το προφίλ της θείας της, ώστε να μην βλέπει το προφίλ της και τις δραστηριότητές της!

Όμως η θεία επειδή ανησυχούσε για εκείνη σκέφτηκε να δημιουργήσει ένα ψεύτικο λογαριασμό, με το όνομα ενός άνδρα ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τις κινήσεις της νεαρής.

Η ανιψιά δεν έχασε την ευκαιρία και άρχισε αμέσως να φλερτάρει με τον… «άνδρα» με τον οποίο μοιραζόταν την οργή της για την οικογένειά της και κυρίως για τη θεία της.

Τότε η θεία έκπληκτη διαπίστωσε ότι η ανιψιά της σχεδίαζε να την… σκοτώσει!!!

Η 19χρονη μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα πρότεινε στον υποτιθέμενο άνδρα να περάσει από το σπίτι ώστε να έρθουν σε σεξουαλική επαφή και στη συνέχεια του ανέπτυξε το αιματηρό της πλάνο για μία «απαγωγή».

Ο άνδρας, σύμφωνα με τα σχέδια της 19χρονης, θα την έπαιρνε από το σπίτι και θα την πήγαινε σε άλλη πόλη, αλλά δε θα περιοριζόταν σε αυτό…

Είχε εντολή από την νεαρή να σκοτώσει τη θεία, τον θείο, τον ξάδερφο και τον σκύλο αν τολμούσαν να σταματήσουν τη φυγή της!

Τρομαγμένη η θεία ειδοποίησε τον διευθυντή της αστυνομίας της περιοχής και του έδειξε όλη την ηλεκτρονική αλληλογραφία που διατηρούσε με την ανιψιά της, από το ψεύτικο προφίλ της.

Στη συνέχεια η 19χρονη συνελήφθη προληπτικά με την κατηγορία οργάνωσης δολοφονίας και τώρα καλείται να καταβάλει εγγύηση ύψους 30.000 δολαρίων.

Την ίδια ώρα, η Μαρίσα παραδέχθηκε ότι έγραψε τα μηνύματα, αλλά διευκρίνισε ότι δε θέλει να σκοτώσει κανέναν.