​Είναι η μικρότερη διάδοχος θρόνου στην Ευρώπη και είναι η μεγαλύτερη κόρη ��ου πρίγκιπα της Ισπανίας Φελίπε και της Λετίθια Ορτίθ!

19748_prisma8_122_10.jpg

Η 8χρονη Λέονορ ζει μια ζωή βγαλμένη από παραμύθι, όμως περνά τον χρόνο της στο σχολείο και τα μαθήματα μπαλέτου σαν ένα κανονικό κοριτσάκι της ηλικίας του...

Princess+Leonor+Infanta+Sofia+Spain+Attends+4nTL3NgrYRNl.jpg
Ωστόσο δεν είναι μία συνηθισμένη 8χρονη αφού σε λίγο θα δει τη ζωή της να αλλάζει! Με τον παππού της, Χουάν Κάρλος να αφήνει το θρόνο και τον πατέρα της να γίνεται ο νέος βασιλιάς της Ισπανίας, η μικρή Λέονορ θα μετατραπεί στη νεαρότερη διαδοχή βασιλικού θρόνου στην Ευρώπη!

dthrty.png

spanish+royals+visit+la+granja+mallorca+l2r0vuwzbekx.jpg
Παρά το γεγονός ότι το πριγκιπικό ζευγάρι είχε προσπαθήσει έως τώρα να κρατήσει τη ζωή της 8χρονης Λέονορ και της 7χρονης Σοφία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αυτό τώρα δεν θα είναι εφικτό!

Infanta+Leonor+Spanish+Royal+Family+Welcomes+HGtJ0yYP-56l.jpg
«Θα προσπαθήσουν να περιορίσουν τον αντίκτυπο που θα έχουν όλα αυτά στην προσωπική της ζωή, αλλά θα είναι διάδοχος του θρόνου και αυτό θα αλλάξει τα πάντα για εκείνη», δήλωσε ο βιογράφος του πρίγκιπα, Χοσέ Απεθαρένα.

Princess+Leonor+Spanish+Royals+Christmas+Cards+TEPe3lypgjZl.jpg
«Λυπάμαι για εκείνη, γιατί αυτό θα της αφαιρέσει την ελευθερία της», συμπλήρωσε.

infanta-leonor--z.jpg
Όσες φορές είχε επιτραπεί στο κοινό να «δει» μέσα στο παλάτι, τα δύο κορίτσια πόζαραν χαμογελαστά, κρατώντας το χέρι των γονιών τους, ή της γιαγιάς τους, της βασίλισσας Σοφίας.

Princess+Leonor+Princess+Letizia+Spain+Celebrates+2y6pAMNSTt0l.jpg
Princess+Leonor+Spanish+Royals+Visit+La+Granja+J-xu21vKMYOl.jpg
«Η Λέονορ είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί, δραστήρια αλλά ήσυχη. Αντιμετωπίζει τις κάμερες με απόλυτη ηρεμία και φροντίζει πολύ τη μικρή της αδερφή. Κάνει ότι και όλες οι συμμαθήτριές της. Τρώει στο εστιατόριο του σχολείου, παρακολουθεί μαθήματα μπαλέτου και αγγλικών», λέει ο Απεθαρένα.

Princess+Leonor+Spanish+Royal+Queen+Sofia+MJq6WMIfnn_l.jpg
Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, η μικρή μιλά ήδη άπταιστα αγγλικά, καθώς η νταντά της ήταν Βρετανίδα, πέρα βέβαια από τα μαθήματα που κάνει στο ακριβό ιδιωτικό σχολείο στο οποίο πηγαίνει.

Princess+Leonor+Juan+Carlos+Spain+Receives+nhiFBzEv-qQl.jpg
Τη στιγμή που ο Φελίπε θα γίνει βασιλιάς της Ισπανίας και η Λετίθια βασίλισσα, η Λέονορ θα αποκτήσει τον τίτλο της πριγκίπισσας της Αστούριας και αναμένεται να ακολουθήσει την ίδια προετοιμασία του διαδόχου, που είχε επιβληθεί και στον πατέρα της. Κάτι που περιλαμβάνει και στρατιωτική εκπαίδευση. Στα 18 της θα πρέπει να ορκιστεί πίστη στο βασιλιά και το Σύνταγμα.
56592933.jpg
nessie-princess-leonor-of-spain-renesmee-carlie-cullen-15124406-330-372.jpg

Princess-Leonor-of-Spain-as-Renesmee-renesmee-carlie-cullen-15226232-601-480.jpg
Princess+Sofia+World+Youth+Day+2011+Celebrations+nY7IL47oFkRl.jpg
Spanish+King+Meets+FIFA+2010+World+Cup+Winning+gccufsvINN-l.jpg
Spanish+Royal+Family+attends+Easter+Mass+Mallorca+H7qV97Nt0RAl.jpg