​Μια μητέρα τεσσάρων παιδιών από την Ινδία πούλησε το λίγων ημερών μωρό της για μόλις 160 ευρώ, καθώς δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να το μεγαλώσει.

Η 32χρονη Γκαουρί Σαχ, που έχει άλλες τρεις κόρες, ζει σε μια παραγκούπολη δίπλα από τις γραμμές του τρένου στο χωριό Τζαλπαϊγκούρι στη Δυτική Βεγγάλη.

moro1.jpg

Πριν από οχτώ μήνες ο σύζυγός της την εγκατέλειψε ενώ ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί της. Όταν λοιπόν έφερε στον κόσμο τον γιο της, αποφάσισε να τον πουλήσει σε ένα άτεκνο ζευγάρι. Όμως οι γείτονες εμπόδισαν την αγοραπωλησία, με αποτέλεσμα τώρα το δέκα ημερών αγοράκι να βρίσκεται σε ίδρυμα νεογνών.

Η 32χρονη μητέρα αρνείται τώρα να πάρει πίσω το νεογέννητο μωρό της, αφού η μοναδική πηγή εισοδήματός τους είναι όσα καταφέρνει να μαζέψει η 70χρονη μητέρα της, η οποία ζητιανεύει στους δρόμους της πόλης.

moro2.jpg

Με απίστευτη σκληρότητα μάλιστα δήλωσε ότι δεν έχει μετανιώσει καθόλου για την απόφασή της, λέγοντας ότι η πώληση του παιδιού ήταν η καλύτερη λύση για εκείνο.

"Αφού γέννησα τον γιο μου, ένα άτεκνο ζευγάρι με πλησίασε και μου είπε ότι θέλει να τον αγοράσει για 160 ευρώ. Σκέφτηκα ότι ο γιος μου θα έχει καλύτερη ζωή μαζί τους", είπε και ξεκαθάρισε ότι θα πάρει πίσω τον γιο της μόνο αν η κυβέρνηση την βοηθήσει, χορηγώντας της κάποια επιδόματα.

moro4.jpg

Πλέον έχει 60 μέρες να σκεφτεί αν θα φροντίσει εκείνη το παιδί της, διαφορετικά θα δοθεί για υιοθεσία.