​Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Κύπρο μετά από την καταγγελία ανήλικης ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο της τον θείο.

Η κοπέλα κατέθεσε βιντεο��κοπημένα κατά τη διάρκεια ακροαματικής διαδικασίας και υποστήριξε ότι είχε επανειλημμένα σεξουαλικές επαφές με τον άνδρα της αδελφής του πατέρα της κατά την περίοδο 2008 – 2012, όταν και ήταν 12 – 16 ετών.

Την περίοδο εκείνη το κορίτσι έμενε στο σπίτι τους και όπως κατέθεσε η σχέση τους ολοκληρώθηκε όταν πήγαινε στη δεύτερη τάξη του Γυμνασίου. Μάλιστα όπως ισχυρίζεται η τελευταία φορά που ήρθε σε σεξουαλική επαφή με τον 38χρονο ήταν λίγο πριν από την κηδεία του πατέρα της.

Η περιγραφή της κοπέλας καίει τον… θείο, αφού αποκάλυψε λεπτομέρειες από τις ερωτικές σχέσεις που είχε μαζί του, ενώ για να πείσει τους ανακριτές αναφέρθηκε και σε ένα σημάδι που έχει ο 38χρονος στα γεννητικά του όργανα, κάτι που επιβεβαίωσε και η ιατροδικαστική έρευνα.

Ο άνδρας πάλι, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί σύντομα στο εδώλιο με τις κατηγορίες της άσεμνης επίθεσης, διαφθοράς νεαρής γυναίκας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών, αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι η κοπέλα γνώριζε την λεπτομέρεια για το σημάδι στα γεννητικά του όργανα γιατί κρυφοκοίταζε από την κλειδαρότρυπα όταν έκανε μπάνιο.