​Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Μαρόκο, ότα�� μια Γαλλίδα, αποφάσισε να ταξιδέψει στην αφρικανική χώρα για να συναντήσει από κοντά τον άνδρα με τον οποίο είχε κάνει δεσμό μέσω διαδικτύου.

Η 25χρονη Μίνα Αλ Ουαρί γνώρισε τον άνδρα που έμελλε να της στερήσει τη ζωή στο διαδίκτυο και οι δυο τους άρχισαν να μιλούν για πολλές εβδομάδες. Εκείνη πίστεψε ότι γνώρισε το άλλο της μισό κι έτσι αποφάσισε να ταξιδέψει μέχρι το Μαρόκο για να ζήσει τον έρωτα αυτό από κοντά, χωρίς η απόσταση να τον κάνει βασανιστικό.

Το πρώτο τους ραντεβού κανονίστηκε στο σπίτι του άγνωστου άνδρα και όλα έδειχναν να πηγαίνουν υπέροχα. Όμως ξαφνικά η ελ Ουαρί που έπασχε από διαβήτη χωρίς να το γνωρίζει, έπαθε κρίση και κατέρρευσε.

Τότε ο άνδρας, όπως ομολόγησε στην αστυνομία, νόμισε ότι ήταν νεκρή και από τον πανικό του αποφάσισε να εξαφανίσει το πτώμα, χωρίς να καταλάβει ότι η κοπέλα ήταν ακόμα ζωντανή.

Έσκαψε λοιπόν ένα λάκκο και την έθαψε ζωντανή με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να πεθάνει από ασφυξία.

Η υπόθεση ήρθε στο φως, όταν οι γονείς της 25χρονης δήλωσαν την εξαφάνιση της κόρης τους. Οι αρχές του Μαρόκου κινητοποιήθηκαν αμέσως και έφτασαν τελικά στα ίχνη του άνδρα, ο οποίος και ομολόγησε το έγκλημά του.