​Σοκάρει με τις δηλώσεις του ο αδελφός της γυναίκας από το Σουδάν, η οποία καταδικάστηκε σε θανατική ποινή γιατί έγινε Χριστιανή για να παντρευτεί τον άνδρα που αγαπούσε, μιας και με απίστευτο κυνισμό και φανατισμό τονίζει ότι θα πρέπει να εκτελεστεί.

gynaika1.jpggynaika2.jpg

Μιλώντας στο CΝΝ, ο αδελφός της Μέριαμ Ιμπραχίμ δήλωσε ότι έχει αποκληρώσει την αδελφή του εξαιτίας της απόφασής της να αλλαξοπιστήσει.

«Έχει δύο επιλογές. Ή θα μετανιώσει και θα ασπαστεί και πάλι το Ισλάμ ή θα επιμείνει στην απόφασή της και θα εκτελεστεί», είπε.

gynaika3.jpg

Τι κι αν η 27χρονη δικηγόρος δηλώνει ότι ο πατέρας της την εγκατέλειψε όταν ήταν πολύ μικρή και την μεγάλωσε η μητέρα της που ήταν Χριστιανή Ορθόδοξη; Ο ίδιος της ο αδελφός δηλώνει ότι μόνο αν επιστρέψει στο Ισλάμ θα την αποδεχθεί, αλλιώς της αξίζει να πεθάνει.

Ο δικηγόρος της γυναίκας, που έχει καταδικαστεί σε 100 μαστιγώματα και θάνατο δια απαγχωνισμού, δήλωσε ότι άσκησε έφεση επί της απόφασης την Πέμπτη, ελπίζοντας να αλλάξει η απόφαση.

gynaika4.jpg

Εκείνη πάντως παραμένει στην φυλακή μαζί με τον 18 μηνών γιο της και το λίγων ημερών μωρό της που γέννησε πίσω από τα κάγκελα και παραμένει ανένδοτη στην απόφασή της να πιστεύει σε όποιον Θεό η ίδια επιλέγει.