​Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη στη Βιέννη άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου για τον πατέρα πέντε παιδιών, ο οποίος βίαζε καθημερινά και για πολλά χρόνια την ίδια του την κόρη.

Οι δικαστές λοιπόν καταδίκασαν το αν��ρωπόμορφο αυτό τέρας σε επτά χρόνια φυλακή για «σοβαρή γενετήσια κακοποίηση ανηλίκου, αιμομιξία και κατάχρηση εξουσίας».

Το αρρωστημένο πάθος του 40χρονου άνδρα αποκαλύφθηκε τον περασμένο Οκτώβριο όταν η κόρη του, που σήμερα είναι 15 ετών πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε στους εμβρόντητους αστυνομικούς ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο της τον πατέρα.

Όπως ισχυρίστηκε το κορίτσι, ο πατέρας της, ο οποίος είναι υπήκοος Γερμανίας, την κακοποίησε 1.370 φορές, όσο η οικογένεια ζούσε στη Βόρεια Ρηνανία – Βεστφαλία, βιάζοντάς την καθημερινά χωρίς έλεος.

Οι μοναδικές στιγμές που γλίτωνε από τα χέρια του ήταν κατά τη διάρκεια των διακοπών ή των σχολικών εκδρομών, ενώ η φρίκη που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια επιβεβαιώθηκε μετά από τις εξετάσεις DNA στις οποίες υποβλήθηκε η κοπέλα.

Το δικαστήριο όμως έλαβε υπόψιν της μόνο τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν μετά το 2011, οπότε και η οικογένεια μετακόμισε στην Αυστρία. Πάντως ο δικηγόρος της μικρής δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι οι γερμανικές αρχές σκέφτονται να ασκήσουν δίωξη σε βάρος του 40χρονου για τα επαίσχυντα εγκλήματά του τα προηγούμενα χρόνια.