​Μια «πικάντικη» βιογραφία σχετικά με την ζωή του βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος έχει κυκλοφορήσει και έχει κάνει άνω κάτω το παλάτι.

Σύμφωνα με την συγγραφέα του βιβλίου, Πιλάρ Ερ, ο «άτακτος» γαλαζοαίματος έχει κοιμηθεί με (κρατηθείτε)… 1500 γυναίκες!!!

09.08.1987-Palais-Marivent-Majorque_galleryphoto_paysage_std.jpg
Μάλιστα, στο «καυτό» βιβλίο αναφέρεται ότι ο Χουάν Κάρλος έχει να κοιμηθεί με την σύζυγο του Σοφία… 35 ολόκληρα χρόνια, ενώ θύμα της γοητείας του υπήρξε και η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

carlos_0.jpg
Η συγγραφέας λέει ότι ο Ισπανός βασιλιάς γνώρισε την πριγκίπισσα Νταϊάνα στην Μαγιόρκα το 1986, όταν το βασιλικό ζευγάρι κάλεσε εκεί για διακοπές τον Κάρολο και την 25χρονη τότε Νταϊάνα.

Πολλές ήταν οι φήμες της εποχής που ήθελαν τον «γυναικά» Χουάν, να δίνει κρυφά ραντεβού με την αγαπημένη πριγκίπισσα της Αγγλίας σε δωμάτια της έπαυλης.

Juan_Carlos-Sofia.jpg
Η ίδια η Νταϊάνα είχε διαψεύσει τις φήμες, ενώ χαρακτήρισε τον βασιλιά… «γοητευτικό» και τόνισε ότι θα μπορούσε να ήταν «λίγο πιο προσεκτικός».

Ωστόσο, φαίνεται να ήταν «κοινό μυστικό» στη Μαδρίτη ότι ο Χουάν Κάρλος ήταν ένας «λαίμαργος, ενθουσιώδης, γυναικάς» και πως η μόνη γυναίκα με την οποία δεν περνούσε ποτέ τον χρόνο του ήταν η σύζυγός του, Σοφία.

karlos2.jpg
Η συγγραφέας υποστηρίζει ότι ο «εξευτελισμός» της Σοφίας ξεκίνησε από την στιγμή που ο Χουάν Κάρλος έγινε βασιλιάς.

Τότε αποφάσισε να πάει μια εκδρομή στο Τολέδο, ενώ όπως είπε στην Σοφία ήταν μόνο για άνδρες.

vzwpk0.jpg
Η Σοφία λοιπόν εμφανίστηκε από το πουθενά μπροστά του και τον έπιασε στα «πράσα», με μια σταρ του Ισπανικού κινηματογράφου.

Βέβαια αυτό δεν πτόησε τον «ερωτιάρη» βασιλιά, ο οποίος συνέχισε να ζει σε έντονους ρυθμούς και να διασκεδάζει σαν εργένης!

αρχείο λήψης.jpg
Ακόμη και πριν δυο χρόνια σε ταξίδι του, στη Μποτσουάνα, ο 76χρονος πλέον Χουάν συνοδευόταν από την 46χρονη πριγκίπισσα Κορίνα Σάιν-Βίτγκενσταϊν, με την οποία φέρεται να διατηρούσε ερωτικό δεσμό πολλά χρόνια.