​Ένας άνδρας μετά από 10 χρόνια αποφάσισε να μπει στο χειρουργείο και να αφαιρέσει τον καρκινικό όγκο που παραμόρφωνε το πρόσωπο το��.

2014-05-29T145147Z_1_LOVEA4S15AANC_RTRMADP_BASEIMAGE-960X540_SLOVAKIA-MASSIVE-TUMOR-O.JPG
Ο Στέφαν Ζόλεικ από την Σλοβενία πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που ονομάζεται «Madelung» και προκαλεί την μεγέθυνση των ιστών του προσώπου.

2077364_stefan-zoleik-nador-operacia-crop.jpg
Ο άνδρας λόγω της ασθένειας του είχε τρομερή ανασφάλεια με την εικόνα του αφού, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, ο όγκος «έκρυβε» τον λαιμό ενώ παράλληλα κάλυπτε και ένα μέρος του προσώπου του.

image.jpg
Ο ίδιος αναφέρει ότι έχει πέσει πολλές φορές θύμα κοινωνικού ρατσισμού μιας και οι αντιδράσεις των συμπολιτών του δήλωναν τρόμο και απέχθεια.

stefan-zoleik (1).jpg
«Όποτε έβγαινα στο δρόμο, όλος ο κόσμος γύριζε το κεφάλι του και με κοίταζε» δήλωσε ο άνδρας που υποβλήθηκε από τ��ν γιατρό Ίγκορ Χομόλα, σε πετυχημένη εγχείρηση διάρκειας πέντε ωρών, μετά την οποία το μεγαλύτερο μέρος του όγκου αφαιρέθηκε.

stefan-zoleik.jpg
«Τώρα μπορώ να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να είμαι χαρούμενος ��ε αυτό που αντικρίζω. Πρόκειται για κάτι το εκπληκτικό, αφού έφυγε όλος ο όγκος που μου είχε δημιουργήσει μια φρικτή όψη και πλέον δεν νοιώθω καθόλου πόνο» δήλωσε ο άνδρας όταν είδε το πρόσωπο και τον λαιμό του μετά το χειρουργείο.