​Δεν έχουν περάσει 24 ώρες από την φρικιαστική αποκάλυψη για τον ομαδικό βιασμό δύο ανήλικων αδελφών στην Ινδία, οι οποίες βρέθηκαν κρεμασμένες από ένα δέντρο και μία ακόμα υπόθεση ομαδικού βιασμού ανήλικων κοριτσιών αυτή τη φορά στη Μαλαισία, έρχεται να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο αποτροπιασμό.

Συγκεκριμένα, δύο κορίτσια 15 και 17 ετών βιάστηκαν κατ’ επανάληψη από 38 άνδρες!

Η αστυνομία της Μαλαισίας έχει συλλάβει μέχρι στιγμής 13 άνδρες, ανάμεσά τους κι ένας πατέρας με τους δύο γιους του που πήρε μέρος στο φρικιαστικό αυτό έγκλημα.

Ο εφιάλτης για τα δύο κορίτσια ξεκίνησε στις 20 Μαΐου, στο βόρειο κρατίδιο Κελαντάν. Οι δύο φίλες συναντήθηκαν και αναγκάστηκαν με τη βία από 38 άνδρες να μπουν σε μια εγκαταλελειμμένη καλύβα που βρισκόταν σε περιοχή που θεωρείται στέκι ναρκομανών.

Εκεί τα βίαζαν ξανά και ξανά επί ώρες, απολαμβάνοντας να τις βλέπουν να υποφέρουν.

Ανθρωπιστικές οργανώσεις για την προάσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών έχουν ξεσηκωθεί στην Μαλαισία, ενώ το κυβερνόν μουσουλμανικό κόμμα του κρατιδίου πρότεινε να υιοθετηθούν οι αυστηρές διατάξεις του ισλαμικού νόμου, ώστε να αποθαρρυνθούν οι επίδοξοι βιαστές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, αρκετοί από τους συλληφθέντες έχουν βρεθεί θετικοί στην αμφεταμίνη.

Στη Μαλαισία μόνο το 2012 καταγγέλθηκαν 3.000 βιασμοί, ενώ στο 52% των περιπτώσεων αυτών, τα θύματα είναι ανήλικα κορίτσια κάτω των 16 ετών.