​Μπορεί το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Closer να κατάφερε να χωρίσει τον Φρανσουά Ολάντ από την Βαλερί Τριερβελέρ, όμως δεν θα πετύχει το ίδιο και με τη Μαρίν Λεπέν και τον ακροδεξιό σύντροφό της Λουί Αλιό.

Το περιοδικό με δημοσίευμά του την Παρασκευή, υποστήριζε ότι σχέση της Λεπέν με τον αντιπρόεδρο του κόμματός της περνά σοβαρή κρίση και οι δυο τους είναι ένα βήμα πριν από τον χωρισμό.

lepen1.jpg

«Το ζευγάρ�� τα’ σπασε», ήταν ο τίτλος του πρωτοσέλιδου, κάτι που κινητοποίησε αμέσως την πρόεδρο του Εθνικού Μετώπου και αμέσως προχώρησε σε διάψευση.

lepen2.jpg

Η Μαρίν Λεπέν δεν αρκέστηκε όμως σε μια ψυχρή ανακοίνωση, αλλά ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία της, στην οποία φιλά παθιασμένα τον σύντροφό της και η λεζάντα έγραφε:

«Χαιρετίσματα στο Closer».

Η αρχηγός του Γαλλικού ακροδεξιού κόμματος έχει τρία παιδιά από προηγούμενο γάμο της και διατηρεί σχέση με τον Αλιό από το 2011. Ο σύντροφός της είναι δικηγόρος και πατέρας δύο παιδιών από προηγούμενο γάμο του. Έγινε μέλος του ακροδεξιού κόμματος ��ε ηλικία 20 ετών και εξελέγη δημοτικός και περιφερειακός σύμβουλος, πριν γίνει αντιπρόεδρος του κόμματος.

lepen3.jpg

Μάλιστα η ιστοσελίδα Mediapart τον κατηγόρησε ότι διορίστηκε σύμβουλος στο ευρωκοινοβούλιο με μηνιαίες αποδοχές, ύψους 5.000 ευρώ.

lepen4.jpg

Πάντως με το που ανέβασε την συγκεκριμένη φωτογραφία της η Λεπέν, έγινε κακός χαμός στο Twitter, με τα γνωστά troll να δίνουν ρεσιτάλ, «κανιβαλίζοντας» την πρόεδρο του Εθνικού Μετώπου.

lepen5.jpg

Γέμισαν λοιπόν το διαδίκτυο με φωτογραφίες της που φιλά στο στόμα τον Φρανσουά Ολάντ, τον Νικολά Σαρκοζί και τον Μπαράκ Ομπάμα.

lepen6.jpg