​Αηδία, οργή και ανατριχίλα προκαλεί η είδηση ότι ιδιοκτήτες οικοτροφείου στην δυτική Ινδία βίαζαν, κακοποιούσαν και έβαζαν να τρώνε περιττώματα σκύλων τα παιδιά που φιλοξενούσαν!

Συγκριμένα τα πέντε ανήλικα παιδιά που έμεναν στο οικοτροφείο αποκάλυψαν πως είχαν βιαστεί επαλειμμένα, είχαν υποχρεωθεί να βλέπουν ταινίες πορνό και στη συνέχεια να αναπαριστούν μεταξύ τους τις σκηνές!

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι αν δεν συμμορφώνονταν με τις αρρωστημένες διαταγές και ορέξεις, εξαναγκάζονταν να τρώνε… περιττώματα σκύλων ως τιμωρία και αν έκαναν εμετό, τα έβαζαν να τρώνε και τον εμετό!

Μετά από την καταγγελία που έκαναν τα παιδιά, ο 52χρονος ιδιοκτήτης του φιλανθρωπικού κληροδοτήματος Chandraprabha Charitable Trust και η 30χρονη διευθύντριά του συνελήφθησαν ύστερα από επιδρομή της αστυνομίας στο σχολείο, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Καρζάτ του κρατιδίου Μαχαράστρα.

«Δεχθήκαμε μια μήνυση από την φιλανθρωπική οργάνωση Childline που έλεγε ότι ένα παιδί πήγε σπίτι του για τις διακοπές και εξομολογήθηκε στη μητέρα του ότι γίνονται καταχρήσεις», δήλωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης στο πρακτορείο Reuters ο Ρ.Ρ. Πατίλ, επιθεωρητής της αστυνομίας της Καρζάτ.

«Έχουν μιλήσει πλέον συνολικά πέντε παιδιά και συλλάβαμε τους δύο υπόπτους για διάφορα αδικήματα», δήλωσε ακόμη προσθέτοντας πως στα αδικήματα αυτά περιλαμβάνονται το παρά φύσιν σεξ, ο παράνομος περιορισμός και σεξουαλική επίθεση.

Το σχολείο φιλοξενούσε 28 μη προνομιούχα παιδιά ηλικίας από 4 ως 14 ετών, για 10 μήνες το χρόνο, είπε ο Πατίλ, αλλά τα περισσότερα βρίσκονταν για διακοπές στα σπίτια τους όταν έγινε η επιδρομή της αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν αν έχουν κακοποιηθεί και άλλα παιδιά και αν υπάρχουν άλλοι ύποπτοι.

«Είναι μια φρικτή υπόθεση. Τα παιδιά μας μιλάνε για τη σεξουαλική κακοποίηση που ελάμβανε χώρα εκεί. Υπήρχε στοματικό σεξ, υπήρχε καταναγκαστικό σεξ... Αυτά τα πράγματα φωτογραφίζονταν», είπε η Σαχασραμπούντε της Childline, μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης που υποστηρίζεται από την κυβέρνηση στο ε��δησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο NDTV.

Η αστυνομία είπε πως το οικοτροφείο λειτουργούσε από το 2002, αλλά δεν ήταν καταχωριμένο στις αρχές και για το λόγο αυτό διέφευγε των κυβερνητικών επιθεωρήσεων.