​Μια ανατριχιαστική υπόθεση έγινε γνωστή και προκάλεσε τον αποτροπιασμό και την οργή των κατοίκων της Νότιας Αφρικής.

Ένας άντρας από το Γιοχάνεσμπουρκ κατηγορείται ότι κρατούσε ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ την σύζυγο και τα 5 παιδιά του, ηλικίας δύο εως δεκαέξι ετών.

Μάλιστα ο αδίστακτος 36χρονος επιχειρηματίας φέρεται να… βασάνιζε αλλά και να… βίαζε την γυναίκα και τα παιδιά του.

4089845887.jpg
Η οικογενειακή τραγωδία έγινε γνωστή όταν ο 11χρονος γιος του, το έσκασε από το σπίτι- φυλακή, επειδή ο άντρας τον απείλησε ότι θα τον ΣΚΟΤΩΣΕΙ.

Το φοβισμένο παιδάκι πήγε σε γειτονικό σπίτι και ζήτησε βοήθεια. Τότε οι γείτονες ενημέρωσαν την αστυνομία.

Την ίδια στιγμή, σοκαρισμένοι αναφέρουν πως δεν ήξεραν ότι ο 36χρονος είχε παιδιά αφού δεν τα είχαν δει ποτέ και παρότι άκουγαν φωνές και κλάματα δεν υποψιάστηκαν ποτέ το δράμα που έκρυβε το σπίτι.

Όταν η αστυνομία επισκέφτηκε το πολυτελές σπίτι, ο άνδρας αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, ενώ τα παιδιά ήταν τόσο καλά κρυμμένα που οι αρχές τα βρήκαν έπειτα από μια μέρα αναζήτησης.

Ωστόσο, τα παιδιά μεταφέρθηκαν μακριά και από την μητέρα τους η οποία εξετάζεται από την αστυνομία.

2339427087.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες το σπίτι ήταν βρώμικο, γεμάτο από DVD πορνογραφικού υλικού, ενώ η γυναίκα υποστήριξε ότι ο 36χρονος τους έκαιγε με μια μηχανή συγκόλλησης, τους χτυπούσε και πολλές φορές τους έκανε και ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ!

Σήμερα είχε προγραμματιστεί να γίνει η δίκη του τέρατος, όμως αναβλήθηκε μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Ο 36χρονος παραμένει υπό κράτηση και προς το παρόν κατηγορείται για επίθεση και κακοποίηση παιδιών. Σύμφωνα όμως με αστυνομικές πηγές, αναμένεται να του αποδοθούν και κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη κράτηση και παρακώλυση της δικαιοσύνης.