​Αν νομίζεις ότι για να ζεις πλουσιοπάροχα και βασιλικά χρειάζεσαι πολλά λεφτά κάνεις λάθος. Σου παρουσιάζομαι τις 5 πόλεις στις οποίες μπορείς να ζεις σαν σύγχρονος «Ωνάσης» ακόμα και αν τα οικονομικά σου δεν είναι καλά.

1. Μουμπάι – Ινδία

1.jpg
Η εξωτική ομορφιά της και η πολυμορφία της θα σε παρασύρει σε ένα μαγικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες, ενώ αποτελεί πλέον το επίκεντρο της βιομηχανίας του κινηματογράφου και της μόδας.

2. Κατμαντού – Νεπάλ

2.jpg
Το Κατμαντού είναι η πύλη προς τα βουνά των Ιμαλαΐων ενώ η ζωή εκεί είναι ένα μεγάλο πάρτι. Όταν ο ��αιρός το επιτρέπει οι υπάλληλοι παρατούν τα γραφεία τους και εργάζονται έξω στον ήλιο.

3. Η Πόλη του Παναμά – Παναμάς

3.jpg
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως η πόλη των αλκοολικών, αφού σε κάθε δρόμο γίνεται και κάποιο πάρτι, με δυνατή μουσική και περαστικούς να χορεύουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποτό εκεί κοστίζει το πολύ 1,5 ευρώ!

4. Βουκουρέστι – Ρουμανία

4.jpg
Η πρωτεύουσα της Ρουμανίας ήταν κάποτε γνωστή ως το «Μικρό Παρίσι», λόγω της γαλλικής επιρροής στην αρχιτεκτονική και τις μεγάλες λεωφόρους της. Πολλά ιστορικά της κτίρια έχουν πλέον ανακαινιστεί και έχουν γίνει εστιατόρια και καφετερίες ενώ αποτελούν πόλο έλξης για τους νέους.

5. Τζέντα – Σαουδική Αραβία


jeddah.jpg
Η συγκεκριμένη πόλη αποτελεί ένα ιδιαίτερο μείγμα συντηρητισμού και σύγχρονης ζωής. Οι θρησκευτικοί νόμοι της Σαουδικής Αραβίας είναι αυστηροί αλλά αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο, αφού το βράδυ οι δρόμοι της πόλης πνίγονται από νέους και �� πόλη ζωντανεύει!