​Η 23χρονη Κέλι Κρίφκο είχε μια πολύ δύσκολη εφηβεία, αφού ζύγιζε πάνω από 90 κιλά και στα σχολικά της χρόνια είχε πέσει θύμα bullying. Τότε λοιπόν πείσμωσε και έβαλε στόχο να χάσει τα περιττά κιλά και να γίνει βασίλισσα της… ομορφιάς.

xontri1.jpgxontri2.jpg
Στα 14 της η Κέλι άκουσε μια συμμαθήτριά της να την αποκαλεί «χοντρή» γιατί δεν πέρασε από μια δοκιμασία γυμναστικής.

«Ήξερα ότι δεν ήθελα πια να με αποκαλούν χοντρή. Αποφάσισα λοιπόν ότι ήθελα μια αλλαγή και άρχισα να διορθώνω τη διατροφή μου. Χρησιμοποίησα την κοινή λογική και σταμάτησα να τρώω τηγανητά και γλυκά», είπε.

Μέσα σε ενάμιση χρόνο είχε χάσει 32 κιλά, ενώ συνολικά έχασε 45 ολόκληρα κιλά. Για να ολοκληρώσει την μεταμόρφωσή της, έγινε ξανθιά πλατινέ και αποφάσισε να αρχίσει να παίρνει μέρος στα καλλιστεία.

xontri3.jpg

Κατάφερε μάλιστα να στεφθεί Miss Allen το 2012, Miss Limestone το 2013 και Mις Νότιο Τέξας το 2014.

Τώρα προετοιμάζεται πυρετωδώς για τα καλλιστεία που θα αναδείξουν την Mις Τέξας και θα γίνουν τον Ιούλιο.

xontri4.jpg

Η Κέλι, παρά το γεγονός ότι έχασε τόσα πολλά κιλά, συνεχίζει να έχει περισσότερες καμπύλες σε σχέση με τα υπόλοιπα κορίτσια που παίρνουν μέρος σε καλλιστεία, όμως αυτό το θεωρεί πλεονέκτημα.

Εκτός από τη σωστή διατροφή, η 23χρονη πηγαίνει καθημερινά στο γυμναστήριο και έχει και προσωπικό γυμναστή που επιβλέπει την πρόοδό της.

xontri5.jpg

Τώρα ελπίζει ότι θα καταφέρει να κατακτήσει τον πολυπόθητο τίτλο της Mις Τέξας, ενώ όπως λέει θέλει να δώσει το δικό της μήνυμα σε όσους υποφέρουν από παχυσαρκία και να τους πει ότι όλοι μπορούν να τα καταφέρουν και να χάσουν τα περιττά κιλά τους.