Σάλος έχει προκληθεί σε πανεπιστήμιο στο Γουισκόνσιν των ΗΠΑ με την αυτοκτονία της 19χρονης φοιτήτριας, Alyssa Funke, η οποία είχε γυρίσει βίντεο πορνό για την ιστοσελίδα CastingCouch-X με το ψευδώνυμο, «Stella Ann».

bulling2.jpg
Η Funke, που φοιτούσε στο University of Wisconsin River Falls, γύρισε το ερασιτεχνικό ροζ βίντεο όταν ήταν 18 ετών και αφού είχε αποφοιτήσει από το σχολείο.

Όταν όμως το βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο δέχτηκε καταιγισμό πειραγμάτων και σχολίων:

«Ο πατέρας σου ξέρει τι κάνεις;», «Ουάου, είσαι πραγματικά μία πόρνη», «Τίποτα δεν ενώνει ένα σχολείο όπως μία πορνοστάρ που αποφοίτησε πέρυσι», «Χαχα, τα νέα εξαπλώνονται πολύ γρήγορα σε αυτή την πόλη».

bulling1.jpg
Αρχικά φαίνεται να μην πτοήθηκε από αυτά. Όμως, λίγο αργότερα αγόρασε ένα όπλο, πήγε στο σκάφος που διατηρούσε η οικογένεια και αυτοκτόνησε. Η οικογένεια της υποστηρίζει ότι το κορίτσι έπασχε από κατάθλιψη.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, η Alyssa ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στο σχολείο από το οποίο αποφοίτησε με τους μαθητές να περνούν ατελείωτες ώρες με τα κινητά τους τηλέφωνα, βλέποντας στην καφετέρια το βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε η 19χρονη ξανά και ξανά και γράφοντας επικριτικά σχόλια ��τις σελίδες της στο Twitter και στο Facebook.

bulling4.jpg
«Διάσημη για μέρες», «Το status της πορνοστάρ, okay», ήταν δύο από τα τελευταία tweet που έκανε η νεαρή, αφού οι επιθέσεις που δεχόταν ήταν καθημερινές.

Η αστυνομία έχει ανακοινώσει επίσημα πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνδέουν τις επιθέσεις cyberbullying με την αυτοκτονία, όμως η οικογένεια έχει άλλη γνώμη.

bulling3.jpg
Το σχολείο της αποποιήθηκε κάθε ευθύνη λέγοντας πως δεν υπήρξε καμία καταγγελία για κάποιον μαθητή του κ��ι πως η κοπέλα δεν ήταν πλέον μαθήτρια του.

Λυπηρό είναι ακόμη το γεγονός ότι η οικογένεια προσπάθησε, με αφορμή το θάνατο της κόρης τους, να κάνει μια καμπάνια για τα θύματα του cyberbullying, η οποία δεν συγκέντρωσε παρά 165 δολάρια.